Maatwerk Online is nu ook Facebook Messenger ManyChat Agency Partner

Auteur Lars Maat

De online marketing wereld verandert snel en doorlopend. De laatste maanden is ons social advertising team druk bezig geweest met het ontdekken van (wat wij vinden) een ‘nieuw’ pareltje op het gebied van online marketing: Facebook Messengerbots. Met Facebook Messengerbots bouw je een bot (duh!!) die het gesprek aangaat met je doelgroep. De Messengerbot doorloopt het gesprek en stuurt aan op een conversie. Dat kan zijn leadgeneratie, dat kan zijn webshop verkopen maar ook customer service. Er zijn talloze mogelijkheden met de Messengerbots.

Hoe werkt zo’n Messengerbot dan?

Goed nieuws; je kunt het zelf uitproberen. Bij Maatwerk Online werken we op dit moment met 2 Messengerbots:

  1. We hebben een Bot die de online marketing checklist die we hebben gemaakt promoot: try it out!
  2. Ook hebben we een Bot die andere online marketeers laat zien waarom ze bij ons moeten werken. Ook die kan je online testen.

Daarnaast hebben we voor onze klant Club den Edel ook al een mooie case online staan en lopen er op dit moment nog meerdere Messengerbot campagnes.

Wil je meer informatie over hoe Messengerbots werken? Dan is deze blog wellicht een mooi startpunt.

Maatwerk Online is Facebook Messenger ManyChat Agency Partner

Voor het maken en managen van Messengerbots gebruiken we één van de grootste Messengerbot providers van de wereld; ManyChat. Door de vele Messengerbotcampagnes die we hebben draaien zijn we door ManyChat erkend als officiële ManyChat Agency Partner. Op dit moment zijn er daar slechts 5 van in Nederland!

Wat betekent deze accreditatie?

Hiermee wordt de kennis van Maatwerk Online omtrent Facebook Messengerbots erkend door één van de grootste Messengerbot providers van de wereld. Iets waar we enorm trots op zijn en wat laat zien dat je jouw Messengerbot campagne gerust aan ons kan overlaten.

UPDATE 4 SEPTEMBER 2019:

Inmiddels is Maatwerk Online officieel Messenger Marketing Expert:

ManyChat partner
Deel dit artikel
Kopieer naar clipboard
Kopieer deze URL