Conversie optimalisatie (CRO)

Haal het maximale uit je websitebezoekers

Conversie optimalisatie (CRO) is een logische vervolgstap binnen je online marketingstrategie die het rendement (ROI) van de website en advertentie uitgaven flink kan verbeteren. Zeker wanneer je plateaus bereikt binnen de activiteiten rondom SEO, SEA en de andere kanalen. Uiteindelijk zorgt CRO ervoor dat je méér rendement haalt uit hetzelfde aantal bezoekers. Alle kanalen profiteren van de investering in een succesvol CRO-traject.

Hoe werkt conversie optimalisatie? Aan de hand van inzichten gegenereerd door gebruikersonderzoeken, webanalyses en AB-testen wordt de website continu verbeterd. Het einddoel: een betere bediening van de websitegebruikers voor een hoger rendement uit de online activiteiten.

  • Meer rendement uit hetzelfde aantal bezoekers
  • Het continu verbeteren van de website & gebruikerservaring (UX)
Bekijk CRO dienstenContact opnemen

Conversie optimalisatie diensten

Conversie optimalisatie bestaat niet alleen uit AB-testen. Vanuit inzichten uit onder andere gebruikersonderzoeken en -testen, webanalyses en AB-testen wordt de website continu verbeterd. Hiermee krijgen we boven water wat de huidige gebruikers belemmert binnen de klantreis en wat kan leiden tot meer conversies.

Conversie optimalisatie CRO

Strategie

CRO-traject

Doorlopend proces waarbij we datagedreven het rendement van de website gaan verhogen en je blijere klanten krijgt.

Meer informatie

Onderzoeken

Gebruikerstesten & -onderzoek

Wat willen je bezoekers nu echt? Wat staat hen momenteel in de weg? Middels gebruikerstesten en -onderzoek komen we hier achter.

Meer informatie

Onderzoeken

CRO-analyse

Aan de hand van een vast framework maken we een Conversie & UX-analyse van je website met alle mogelijke verbeterpunten in een presentatie.

Meer informatie

Strategie

Website personalisatie

Een website die zich aanpast aan de persoonlijke behoeftes van een individuele bezoeker draagt doorgaans bij aan een hogere conversie.

Meer informatie

Leadgeneratie

Landingspagina optimalisatie

De eerste pagina waarop je bezoekers binnenkomen is cruciaal. Klikken ze weg, of blijven ze? Wij creëren en optimaliseren jouw landingspagina.

Meer informatie

Strategie

Website redesign

Is je website toe aan een modern jasje? Hoewel dit jasje vaak mooier is, betekent dit niet dat de resultaten daarmee vanzelfsprekend beter worden.

Meer informatie

De magie van Maatwerk Online

Bij Maatwerk Online gaan we als CRO-specialisten verder dan de basis. Met de kennis van onze specialisten op het gebied van consumentenpsychologie, gebruikersvriendelijkheid (UX) en data wordt de website vanuit een solide fundering doorgaand verbeterd. Hiervoor zetten wij verschillende databronnen in voor een zo datagedreven mogelijk aanvalsplan. Het is belangrijk om met een doordacht plan te werken aan het verbeteren van de website.

Kennis van zaken

Onze specialisten brengen kennis en ervaring in met consumentenpsychologie, UX en data.

We gaan voor impact

Geen aanpassingen als de kleur van een knop, maar aanpassingen met echte impact.

Focus op de klant

Bezoekers zijn mensen met wensen en behoeftes. Dit zullen wij nooit uit het oog verliezen.

Heb je een vraag over onze CRO diensten?

Mark beantwoordt graag je vragen!

Telefoon: 010 30 30 222

Mark Heij

CRO Specialist