Hoe we jou helpen

We brengen alle online marketing disciplines samen in unieke strategieën die écht impact maken op jouw groei. Daar krijgen we energie van!

Online marketing

Van SEOSEA en Social tot aan CRO, we helpen je met ieder denkbaar kanaal.

Strategie

De rode draad die bepaalt hoe we zo effectief mogelijk je doelen behalen.

Development & design

Websites en assets die de wind in de zeilen van je marketing blazen.

Een aanpak van 3 stappen die naadloos aansluit op je doelen

Effectieve online marketing is maatwerk 😎

Doelstellingen kiezen

Dit doen we natuurlijk samen. Waar willen we heen?

De klantreis analyseren

Hoe ziet de huidige klantreis eruit? Wat ontbreekt er nog?

Opbouwen en optimaliseren

Door te testen en verbeteren behalen we je doelen telkens opnieuw.

Hoe wij graag samenwerken

Jullie eisen van ons:
De expertise die je nodig hebt voor al jouw online marketingactiviteiten. Zo kun je voor iedere discipline bij ons terecht. Advies nodig? We staan voor je klaar.
Flexibiliteit. We houden je bij ons door impact te maken, niet omdat je aan een lang contract vastzit!
Persoonlijk contact met onze specialisten. We spreken onze klanten regelmatig, waardoor je nooit te maken krijgt met een accountmanager.
Wij eisen van jullie:
Een jaaromzet van meer dan € 1.000.000,- en maandelijks € 5.000,- of meer budget voor online marketing. Met dit minimum budget stellen we graag een plan voor je op waarmee je dit minstens terugverdient. Zo maken we impact!
We maken impact en inspireren anderen om hetzelfde te doen. Daarom bouwen we samen met onze klanten een hecht partnership op. We spreken en zien elkaar regelmatig.
We houden niet van lange vaste contracten. Tijdens de ontwikkeling van een krachtige marketingstrategie werken we met een 3 maanden opzegtermijn. Je zal nooit vastzitten aan een contract waar je tegenop kijkt.

zijn we een match? 💪

Klanten die wij helpen groeien

Het wordt pas echt interessant…
als anderen over ons vertellen!

Testimonials 💬

Dionne Knooren

Ik werk altijd prettig samen met Maatwerk Online. Ze hebben hun expertise ingezet om ons te helpen de SEO ranking van pensioenen van ABN AMRO te verbeteren. Met name hun inhoudelijke kennis heb ik als zeer waardevol ervaren. Het is ook prettig dat ze snel kunnen schakelen en steeds duidelijk aangaven wat ze verwachten van ons.

Geverifieerde klant

Rianne van Ballegooijen

Maatwerk Online denkt mee in het verbeteren van conversies, het vernieuwen van onze website en het optimaal benutten van ons marketingbudget. Een absolute must voor elk bedrijf dat wil groeien.

Geverifieerde klant

Ivan Deceuninck

We werken nu 4 jaar samen met Maatwerk Online en in die periode zijn we fors gegroeid, mede dankzij hen. De maatjes zijn kundig, betrokken en doelgericht.

Geverifieerde klant

Guus van Herwaarden

Wij zijn al klant bij Maatwerk Online sinds 2015 en hebben de samenwerking altijd als zeer positief en omzet verhogend ervaren. Maatwerk Online is altijd proactief voor ons bezig!

Geverifieerde klant

Marc Bakker

Maatwerk Online heeft ons marketingteam in korte tijd goed weten te structureren! Op elke tak van marketing zit een specialist en we hebben nauw contact.

Geverifieerde klant

Annelies Visser

Maatwerk Online is voor ons een hele goede partij om mee samen te werken. Ze werken snel en denken proactief mee over het opstellen en het behalen van onze online doelstellingen.

Geverifieerde klant