Social media advertising

Het toppunt van relevantie voor je doelgroep. Dankzij de vele targeting- en personalisatie mogelijkheden zet je je budget hier supereffectief in. Social media advertising uitbesteden bij een erkend bureau.

Social media advertising uitbesteden

Je weet dat er middels adverteren via social media kansen liggen, maar het speelveld verandert met de dag. Er komen platformen bij, interacties vliegen je om de oren, klanten willen gepersonaliseerde ervaringen en duurzame relaties opbouwen lijkt steeds lastiger.

Wij helpen je de zin en onzin binnen social media adverteren van elkaar te scheiden. We zetten je advertentiebudget in waar het telt en werken zo samen naar jouw doelstellingen toe.  

Super specifiek

Rechtstreeks naar jouw doelgroep adverteren

Meer naamsbekendheid

Vergroot je doelgroep met nieuwe mensen

Retargeting

Geïnteresseerde mensen opnieuw bereiken

Sturen op KPI’s

Voor een alsmaar hogere ROI

Social media adverteren strategie

Een goede social advertising strategie richt zich op verschillende kanalen, zodat je jouw doelgroep op veel verschillende manieren kunt bereiken. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat een boodschap pas na 7 weergaven écht binnenkomt. Social advertising biedt hiervoor meer dan genoeg opties, maar welke daarvan passen bij jou en je strategie? Dat is waar onze specialisten het verschil voor je maken.  

Hekkenwereld

Verdubbeling van het aantal organische klikken door het herstructureren van de website

De Kruidenbaron

De Recepten Route naar Succes: 1000 bezoekers per maand extra door creative content creatie

David Lloyd

Met Local SEO optimalisaties een verdubbeling in organisch verkeer binnen 12 maanden!

Verpackungswelt

+73% organisch verkeer én +124% top 3 posities!

Logistiek24

200+ nieuwe sollicitanten met een CPA daling van 70%!

We worden gelukkig van blije klanten en successen. Maar laten we eerlijk zijn: awards winnen is stiekem ook gewoon fijn.

Awards 🏆

Deze Maatjes gaan het voor je regelen

Van degene die de strategie uitwerkt, tot degene die een bakkie koffie komt brengen. We behandelen iedereen als ons Maatje.