Social media advertising

Het toppunt van relevantie voor je doelgroep. Dankzij de vele targeting- en personalisatie mogelijkheden zet je je budget hier supereffectief in. Social media advertising uitbesteden bij een erkend bureau.

Social media advertising uitbesteden

Je weet dat er middels adverteren via social media kansen liggen, maar het speelveld verandert met de dag. Er komen platformen bij, interacties vliegen je om de oren, klanten willen gepersonaliseerde ervaringen en duurzame relaties opbouwen lijkt steeds lastiger.

Wij helpen je de zin en onzin binnen social media adverteren van elkaar te scheiden. We zetten je advertentiebudget in waar het telt en werken zo samen naar jouw doelstellingen toe.  

Super specifiek

Rechtstreeks naar jouw doelgroep adverteren

Meer naamsbekendheid

Vergroot je doelgroep met nieuwe mensen

Retargeting

Geïnteresseerde mensen opnieuw bereiken

Sturen op KPI’s

Voor een alsmaar hogere ROI

Social media adverteren strategie

Een goede social advertising strategie richt zich op verschillende kanalen, zodat je jouw doelgroep op veel verschillende manieren kunt bereiken. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat een boodschap pas na 7 weergaven écht binnenkomt. Social advertising biedt hiervoor meer dan genoeg opties, maar welke daarvan passen bij jou en je strategie? Dat is waar onze specialisten het verschil voor je maken.  

Hogeschool IPABO

Een stijging van 145% in het aantal aanmeldingen voor de open dag van Hogeschool IPABO!

DigiBach

Verdubbeling organische bezoekers met de kennisbank van je dromen

Interchange

605% meer conversies tegen lagere kosten binnen een krappe arbeidsmarkt

De Kruiden Baron

Veel meer omzet met strategische e-mailmarketing

RVS Products

Organische groei door herstructurering categorieën

We worden gelukkig van blije klanten en successen. Maar laten we eerlijk zijn: awards winnen is stiekem ook gewoon fijn.

Awards 🏆

Deze Maatjes gaan het voor je regelen

Van degene die de strategie uitwerkt, tot degene die een bakkie koffie komt brengen. We behandelen iedereen als ons Maatje.