Social Media Advertising uitbesteden

Ontdek de mogelijkheden

Het is niet te doen om én je business te runnen, én ook nog eens je social media advertentiecampagnes constant te monitoren. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun social media marketing uit te besteden. Ben je benieuwd hoe we je hiermee kunnen helpen? We vertellen je er graag over.

Wil je direct afspreken?

01

Samenwerken is het uitgangspunt

We geloven dat het als ondernemer lastig is om constant op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes, wijzigingen en mogelijkheden rondom social media adverteren. Advertentiekanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat en Pinterest blijven constant in ontwikkeling. Deze social media kanalen verbeteren hun product doorlopend. Denk daarbij aan nieuwe type campagnes, type advertenties, targetting opties en bepaalde automatiseringslagen.

Maatwerk Online voert niet ‘blind’ uit, wat jij wilt. Dat klinkt wellicht niet heel leuk. Maar we stellen ons echt als partner op in de samenwerking. Jij kent jouw business, wij weten hoe we de vertaalslag naar online moeten maken volgens het omschreven See, Think, Do & Care model. Samen, in een partnership, komen we zo tot een concreet plan voor jouw social media advertising campagnes. Of dat nu gaat om LinkedIn adverteren, Facebook Ads of een Snapchat filter. We helpen je er graag mee.

02

De juiste targetting

Jouw doelgroep doorloopt meerdere fases tijdens de Customer Journey naar jouw product of dienst. Iedere fase moet je op een andere manier behandelen. In sommige gevallen wil je zichtbaar zijn in de eerste fase en soms juist in de allerlaatste fase. Social media advertising is voornamelijk handig bij de eerste fases (branding) van de Customer Journey. Social leent zich dan als een perfect kanaal om te werken aan je naamsbekendheid en branding binnen je doelgroep. Met gericht social ads kunnen we jouw doelgroep ‘interesseren voor jouw product of dienst. Ook als verkoopkanaal hebben social media advertentiecampagnes zichzelf al bewezen. Met name slimme remarketing of zogenaamde look-a-like doelgroepen, leveren over het algemeen een goed return on investment (ROI) op. We begrijpen dat je wilt weten wat elke euro jou gaat opleveren. Met de kennis en ervaring die Maatwerk Online heeft op het gebied van social media advertising uitbesteden, zijn we perfect in staat om de juiste targetting te bepalen voor jouw social media campagnes. Graag laten we ons door jou uitdagen!

03

Net even die extra stap bij social media campagnes

Social media advertising is in feite niet moeilijk. Zeggen we dat nu serieus? Je moet simpelweg de juiste strategie kunnen bepalen en weten welke knoppen je wanneer moet indrukken. Maar dat maakt het tegelijkertijd toch wel moeilijk. Is het verstand om per klik of juist per 1000 vertoningen te betalen? En dan heb je eigenlijk ook nog de keuze om per aankoop of lead te betalen. En moet je nu een stockphoto nemen of een foto met echte mensen? En welke tekst zet je in je social media ads? Dit is slechts een greep uit de vele vragen die kunnen ontstaan.

Zodra je de social media advertenties uitbesteed aan Maatwerk Online, hoef je hier niet meer over na te denken. We zetten diverse soorten campagnes op, waarbij we de advertenties testen op verschillende doelgroepen. Zo zijn we in staat om (snel) te zien wat het beste werkt voor jouw bedrijf op het gebied van social media adverteren. Daarnaast stopt het bij ons niet bij het opzetten van de social media campagnes, of het genereren van bereik of verkeer naar jouw website. We stellen alle campagnes zo in, dat de juiste doelstelling behaald kan worden. Een van de doelstellingen kan zijn:

  • Het bereik vergroten
  • Genereren van verkoop & leads.

In sommige gevallen (of bij sommige type campagnes), is het raadzaam om de social media campagnes te koppelen aan bijvoorbeeld een e-mailflow of zelfs een custom made messengerbot. Door middel van diverse tools en koppelingen, denkt Maatwerk Online dus verder dan simpelweg de social media campagnes opzetten en beheren. Graag zetten we die extra stap om het gewenste resultaat te behalen voor jou!

Je lopende campagnes doorlopen?

Adverteer je al op social media of heb je jouw campagnes uitbesteed en wil je weten of er meer mogelijkheden of verbeterpunten te behalen zijn? Laat Maatwerk Online je social media advertentiecampagnes analyseren en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. We staan voor jou klaar als partner om lekker mee te sparren.

of

Liever een inspiratiesessie voor een nieuwe strategie?

Heb je nog geen social media advertising campagne lopen of uitbesteed? Dan is een inspiratiesessie een geschikte mogelijkheid om te kijken hoe we jouw bedrijf het beste via social media campagnes online kunnen wegzetten? Maatwerk Online staat voor jou klaar als je jouw social media advertising wilt uitbesteden.

GRATIS inspiratiesessie

04

Social Media Advertising uitbesteden: Waarom bij ons?

We horen je het al denken. Waarom zou je je campagnes aan ons uitbesteden? Maatwerk Online is niet alleen Snapchat Qualified maar ook Facebook Blueprint Agency waarmee het op zowel Facebook, Instagram als Snapchat heeft laten zien de juiste kennis in huis te hebben omtrent het adverteren. Na het opdoen van veel ervaring met Facebook adverteren en Instagram campagnes, is het officiële Facebook Blueprint examen behaald.

Hierdoor is Maatwerk Online aantoonbaar dé aangewezen partner op het gebied van Facebook en Instagram adverteren. Op het gebied van LinkedIn adverteren is er veel ervaring in huis en het officiële Snapchat Advertising certificaat is ook behaald.
Daarnaast zijn we als full-service Online Marketing Bureau ook gespecialiseerd in SEO, SEA, CRO en Webdevelopment. We geloven in de kracht van online marketing en geloven dat een bundeling van deze krachten onze klanten online laten groeien.

Jouw doel wordt ons doel en andersom: Meer klanten uit het internet halen. Wil jij je social media advertising uitbesteden? Samen zullen we bekijken of dit online marketing middel voor jouw bedrijf het meest geschikt is. Laat je inspireren door onze experts.