Intensief samenwerken met onze klanten,
als één team met dezelfde KPI’s.

Testimonials 💬

Dionne Knooren

Ik werk altijd prettig samen met Maatwerk Online. Ze hebben hun expertise ingezet om ons te helpen de SEO ranking van pensioenen van ABN AMRO te verbeteren. Met name hun inhoudelijke kennis heb ik als zeer waardevol ervaren. Het is ook prettig dat ze snel kunnen schakelen en steeds duidelijk aangaven wat ze verwachten van ons.

Geverifieerde klant

Rianne van Ballegooijen

Maatwerk Online denkt mee in het verbeteren van conversies, het vernieuwen van onze website en het optimaal benutten van ons marketingbudget. Een absolute must voor elk bedrijf dat wil groeien.

Geverifieerde klant

Ivan Deceuninck

We werken nu 4 jaar samen met Maatwerk Online en in die periode zijn we fors gegroeid, mede dankzij hen. De maatjes zijn kundig, betrokken en doelgericht.

Geverifieerde klant

Guus van Herwaarden

Wij zijn al klant bij Maatwerk Online sinds 2015 en hebben de samenwerking altijd als zeer positief en omzet verhogend ervaren. Maatwerk Online is altijd proactief voor ons bezig!

Geverifieerde klant

Marc Bakker

Maatwerk Online heeft ons marketingteam in korte tijd goed weten te structureren! Op elke tak van marketing zit een specialist en we hebben nauw contact.

Geverifieerde klant

Annelies Visser

Maatwerk Online is voor ons een hele goede partij om mee samen te werken. Ze werken snel en denken proactief mee over het opstellen en het behalen van onze online doelstellingen.

Geverifieerde klant

Onze partners

Iedere online marketing strategie is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Wij leveren geen standaard werk, wél maatwerk!

Meta

Als Meta Business partner hebben we meer inzichten in prestaties en gebruiken we analysetools, aanbevelingen en rapporten om maximale resultaten te behalen.

Adcalls

Als Adcalls partner gebruiken we verschillende diensten die nieuwe oplossingen creëren en optimaal rendement mogelijk maken

Snapchat

Als Snapchat partner beschikken we over een flinke dosis kennis van Snapchat Adverteren, waardoor we het allerbeste eindresultaat van campagnes behalen.

Microsoft Advertising

Als Microsoft Certified partner mogen we onszelf dé Microsoft Advertising expert noemen, waarbij we onze slimme zoek- en digitale activiteiten continu laten groeien.

DDMA

Als DDMA partner zijn we lid van een enorm netwerk met organisaties die gedreven worden door marketing, data, technologie en creatie.

Tracedock

Als Tracedock partner gaan we adblockers, ETP- en ITP technologie uit de weg en realiseren we data waar we in de toekomst écht mee verder kunnen.

Leadinfo

Als Leadinfo partner gebruiken we overzichtelijke dashboards, realiseren we de meest krachtige rapportages en hebben we toegang tot alle data en export opties..

Facebook Messenger

Met ons Facebook Messenger certificaat weten we alles over de Meta platformen, zoals Facebook, Instagram én Messenger.

Tracedock

Als Tracedock partner gaan we adblockers, ETP- en ITP technologie uit de weg en realiseren we data waar we in de toekomst écht mee verder kunnen.

We worden gelukkig van blije klanten en successen. Maar laten we eerlijk zijn: awards winnen is stiekem ook gewoon fijn.

Awards 🏆