Wij zijn Maatwerk Online

We maken een positieve impact en inspireren anderen om hetzelfde te doen. De status quo doet ons niet zoveel, we verleggen veel liever grenzen en gaan daarbij recht op ons doel af. We krijgen bakken energie van dit proces en de groei die onze klanten doormaken.  

Onze cultuur

Alle successen bij Maatwerk Online komen voort uit twee dingen: onze mensen en onze cultuur. Wij geloven dat briljante mensen die in een geweldige cultuur opereren, leiden tot buitengewoon resultaat. Deze twee factoren vormen de basis voor ons succes.

“Make an impact and
inspire others to do the same!”

Onze belangrijkste drive is een positieve impact te maken en om anderen te inspireren hetzelfde te doen. Op die manier maken we de wereld een betere plek. Want wij weten dat wij groeien als we andere laten groeien. Wij maken impact door te inspireren, we inspireren door impact te maken.

Wij zijn Maatjes

“No matter how briljant your mind or strategy. If you’re playing a solo game, you’ll always lose out to a team.”

We zijn als een sportteam dat samen strijdt voor dezelfde awards en mooie projecten. We willen het maximale uit elkaar halen om met elkaar het maximale te bereiken. Wij leven op innovatie en de groei van onze de klanten is onze drijfveer. Maar we geven het meest om mensen. En dat kan perfect gecombineerd worden, dat bewijzen we keer op keer.

🥳

We maken plezier

Het werk dat we doen vinden we gaaf en de mooie resultaten zijn onze beloning. Maar het gaat verder dan dat. We hebben echt een feestcultuur en we vinden dat je bij een succesverhaal moet stilstaan om dat te vieren.

🦸

Vol met superpowers

Wij geloven dat het waardevoller is om je te richten op je superkrachten, dan (wat je vaak hoort) je te richten op je zwakkere punten. Samen met andere specialisten vorm je zo een geweldig team.

🚀

Super autonoom

Dankzij autonome teams groeien teams sneller en voelen ze zich meer verantwoordelijk voor hun presteren. Ze kunnen namelijk niet de verantwoording afleggen aan andere.

Wij maken impact

We pushen elkaar om zo veel mogelijk impact te maken, we blijven hongerig maar nederig. We brengen vreugde, passie en optimisme om te leren, te groeien en impact te maken naar het werk.

Ons hele handboek (en agency) is gebaseerd op de overtuiging dat we allemaal continu aan het leren zijn om morgen nog meer impact te maken dan vandaag.

Impact vs. tijd

Het maakt niet uit wie je bent, tenzij je een tijdmachine hebt uitgevonden, zijn uren altijd beperkt. Meedogenloze prioriteiten stellen is daarom een kwaliteit. En perfectie is daarin een gevaar. Daarom werken we ook met MVP’s.

🛼

Movement vs. progress

Vaak denken we ten onrechte dat je harder moet werken om meer te bereiken. Hard werken is een synoniem geworden van productief zijn. Wij focussen ons op progress en werken daarom ook volgens Value Based Pricing.

🧗‍♀️

Uitdagingen vs problemen

In onze ‘growth-mindset’ waarin we impact willen maken is het belangrijk om problemen om te turnen tot uitdagingen. Zo lopen we niet vast en kijken we vooruit in plaats van achteruit. Klinkt als een no-brainer voor ons.

Wij inspireren

“If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you’re a leader.”

Inspireren en impact maken, dat is de heartbeat van onze agency. We hebben allemaal invloed op de groei van onze klanten. We streven ernaar om briljant werk te creëren, om boven onszelf uit te stijgen en een vleugje magie te creëren. We willen andere inspireren om op diezelfde manier in het leven te staan.

 

🧠

Innoveren en verder denken

Innoveren is in onze sport een must. We willen mensen verbazen en inspireren met onze innovaties. En wordt ons A gevraagd, dan kijken we (eigenwijs als dat we zijn) ook naar optie B, C en D. We hebben hierin lak aan de status quo.

❤️

Radicaal liefhebben

Onze kerntaak is om impact te maken bij onze klanten. Als bonus worden we ook betaald om vrienden te maken! Minstens net zo inspirerend als ons werk is de manier waarop wij met mensen omgaan.

🧪

Test & Learn mindset

Onze benadering van marketing wordt geleid door experimenten. Test & Learn is de basis. We zijn continu bezig met het uitrollen van nieuwe ideeën en initiatieven en het analyseren van de resultaten.

📍

Grenzen om te verleggen

Als we doen wat we altijd hebben gedaan, krijgen we wat we altijd kregen. Het is een vaardigheid om de verwachtingen van de klant te pushen en deze vervolgens waar te maken. Niet altijd op veilig te spelen.

😊

Open en eerlijk

We draaien niet om de hete brei heen en vinden het belangrijk om eerlijk te zijn tegen elkaar en onze klanten. Ook als dat in ons nadeel is. We behandelen het bedrijf van onze klant alsof het van ons is.

Spreekt onze cultuur jou aan? Tof om te horen! Misschien leuk om eens kennis te maken?

Wil je een goed beeld krijgen van Maatwerk Online? Check onze Youtube Shorts.

We zoeken regelmatig naar nieuwe toppers op het gebied van online marketing!