Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer gratis bezoekers vanuit de zoekmachines

Investeren in consequent en doorlopend meer websitebezoekers, dat klinkt verstandig nietwaar? Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO, is dit ten voeten uit. Sterker nog, je kunt die extra bezoekers bijna als gratis beschouwen! Dat komt omdat je SEO investering tot organisch verkeer vanuit Google en Bing leidt, waarbij je dus niet betaald voor een klik naar je website.

Bij Maatwerk Online hebben we al veel prachtige resultaten behaald met onze SEO strategieën op maat. We kijken daarbij altijd naar jouw speelveld en sluiten hier vervolgens naadloos op aan. Zo ontmoeten we elkaar op het punt waar je nu staat en gaan we samen verder om nóg meer uit je website te halen!

  • SEO strategie op maat
  • Topposities in Google
  • Bevlogen SEO experts
Contact opnemenMeer lezen over SEO

De magie van SEO

Dat Google groot is hoeven we je waarschijnlijk niet meer uit te leggen, maar hoe groot dan precies? Daar zijn velen zich niet van bewust. Iedere seconde worden er enkele tienduizenden zoekopdrachten in Google opgegeven, waardoor er aan het einde van de dag enkele biljoenen resultatenpagina’s zijn weergegeven aan al die fervente zoekers. Daar liggen dus kansen!

Je kunt er op adverteren, maar je kunt ook zorgen dat je zo hoog mogelijk in de gratis resultaten komt te staan. Dit zijn de pagina’s die onder de advertenties worden weergegeven, uiteraard gerelateerd aan een specifieke zoekopdracht. Biedt jouw pagina precies datgene wat een bezoeker graag ziet? Dan is de kans op een conversie aanzienlijk.

Met de onderstaande drie pijlers, onderdeel van iedere SEO strategie bij Maatwerk Online, zorgen we ervoor dat jouw pagina in die gevallen meteen in het oog springt!

SEO in de Customer Journey 

Om tot de juiste online marketingstrategie te komen maken wij gebruik van het See-Think-Do-Care-modelZoekmachine optimalisatie kan namelijk over de hele Customer Journey een belangrijke rol spelen en we willen jouw doelgroep in de verschillende fases van de deze Journey  bereiken en benaderen. 

Wanneer jouw potentiële doelgroep zich aan het oriënteren is via Google op basis van een ‘probleem’ komen ze in aanraking met joumerk (See-fase). 

De potentiële klant zit nu in de overwegingsfase (Think-fase) en zoekt naar informatie of inspiratie en verdiept zich meer in vergelijkbare producten of diensten. 

Wanneer de klant, na het bekijken van joucommerciële content, overtuigd is van jouw product of dienst maken zij de beslissing om over te gaan tot een aankoop (Do-fase). 

Vervolgens is het aan jou om de klant aan je te blijven binden en te zorgen voor herhaal aankopen (Care-fase). 

Het STDC-model is perfect te combineren met andere kanalen, zoals SEA, Display Advertising, CRO en Social Advertising om tot een ideale online marketing strategie te geraken. 

De magie van Maatwerk Online

Online kun je zeeën aan content vinden van waaruit je, met een stukje zelfstudie, zelf aan de drie SEO pijlers kunt werken. Er zijn tal van gratis tools en met een stevige dosis motivatie kom je ongetwijfeld een heel eind. Waarom zou je dan je SEO strategie aan Maatwerk Online uitbesteden?

Onze SEO specialisten gaan veel verder dan de basis. We nemen je volledige website onder de loep, bekijken samen welke doelen en onderwerpen voor jou het belangrijkst zijn en duiken in de zoekopdrachten van jouw doelgroep.

Van daaruit ontwikkelen we een SEO strategie op maat waarmee we jouw beschikbare budget optimaal inzetten en de website beter laten ranken in Google.

Geen natte vinger werk, maar heldere, maandelijkse rapportages waarin je de groei van je pagina’s zelf kunt volgen. Inclusief de daaruit voortgekomen conversies natuurlijk. Dat is de magie van Maatwerk Online!

Gratis website bezoekers

Geen kosten per kliks

Langdurig resultaat

SEO investering blijft langdurig uitbetalen

Vertrouwen

Organische resultaten wekken vertrouwen

Relevant websiteverkeer

Jouw content is relevant voor zoekers

SEO Bureau nodig?

Ben je benieuwd hoe ook jij organische successen kan gaan boeken? Wij maken graag een succesvolle SEO strategie op maat. Vraag daarom een van onze SEO-experts om jouw website onder de loep te nemen!

Wil jij ook groeien met SEO?

Wij maken vrijblijvend een SEO scan!

Jens Verver

SEO specialist