Zoekmachine optimalisatie

SEO uitbesteden en beter online vindbaar zijn over de lange termijn? Met SEO consultancy geven we je concurrentie het nakijken in de zoekresultaten en zorgen zo voor meer websitebezoekers en meer impact!

SEO Director Jeroen bezig met zoekmachine optimalisatie

Het SEO bedrijf voor jou 

Hoe beter we de zoekintentie van je doelgroep begrijpen, hoe beter jouw SEO strategie voor je werkt. Daarom halen we alles uit de kast om die zoekintentie te achterhalen. Tijdens de zoekwoordenanalyse draaien we dan ook, met behulp van third-party tooling, iedere steen om.

De inzichten daaruit combineren we met jouw doelgroepkennis om prioriteit te geven aan de onze aanpaek en optimalisaties. Zo ontstaat een roadmap waarin we de organische prestaties van je website stapsgewijs verbeteren, meer bezoekers trekken en zo meer impact maken op je marketingdoelstellingen.

Meer bezoekers

Zonder losse kosten per klik

Langetermijneffect

Doorlopend betere vindbaarheid

Relevante bezoekers

Bereik de mensen die jouw aanbod zoeken

Autoriteit

Laat zien dat jij dé autoriteit bent

SEO uitbesteden bij Maatwerk Online betekent dat wij – met deze drie pijlers – zorgen dat jouw site de zichtbaarheid krijgt die hij verdient 

Techniek

SEO en techniek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom proberen we er altijd voor te zorgen dat jouw website een pijlsnel, technisch hoogstandje is.

Content

Uiteindelijk is het de content op je site die gevonden wordt in de zoekmachines. Daarom doen we uitgebreid zoekwoordenonderzoek en schrijven we met behulp daarvan pakkende tekst.

Autoriteit

We bouwen aan de autoriteit van jouw website. Hiervoor zorgen we dat kwalitatieve en relevante sites naar jouw content verwijzen. Zo verkrijgen we hogere plaatsingen in de zoekresultaten!

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Maatwerk Online? 

In de basis beschikt iedereen over dezelfde informatie en tools. Elk bedrijf doet op zijn minst ‘wel iets’ aan SEO. Hoe zorgen we ervoor dat je met onze SEO diensten wel de strijd aan kan gaan om de topposities in zoekmachines te winnen? 

Allereerst doen we de basis simpelweg ontzettend goed. De SEO best practices verschillen per graad, maar niet per soort. Aan de hand van de drie SEO pijlers leggen we dan ook eerst het fundament voor een succesvolle strategie. Dit is waar anderen het bij laten, maar wij bouwen verder. 

We pakken namelijk door met verdiepingsslagen die bij jouw doelgroep passen. Denk aan hyperkwalitatieve linkbuilding vanuit een digital PR traject of uitgebreide A/B tests. Wellicht grijpen we de kans met een innovatieve local SEO aanpak, of doen we dit en meer gewoon tegelijkertijd. Je mag er dus vanuit gaan dat we elke mogelijke verbetering op zijn minst voor je testen. Dát is een SEO strategie waarmee je het onderste uit de kan haalt. 

Hekkenwereld

Verdubbeling van het aantal organische klikken door het herstructureren van de website

De Kruidenbaron

De Recepten Route naar Succes: 1000 bezoekers per maand extra door creative content creatie

David Lloyd

Met Local SEO optimalisaties een verdubbeling in organisch verkeer binnen 12 maanden!

Verpackungswelt

+73% organisch verkeer én +124% top 3 posities!

Logistiek24

200+ nieuwe sollicitanten met een CPA daling van 70%!

We worden gelukkig van blije klanten en successen. Maar laten we eerlijk zijn: awards winnen is stiekem ook gewoon fijn.

Awards 🏆

Deze Maatjes gaan het voor je regelen

Van degene die de strategie uitwerkt, tot degene die een bakkie koffie komt brengen. We behandelen iedereen als ons Maatje.