LinkedIn adverteren

Honderdduizenden professionals wereldwijd zijn lid van het online platform LinkedIn. Hier wordt kennis gedeeld en vooral veel genetwerkt. Het mooie aan LinkedIn is dat het een professioneel netwerk betreft, waardoor men zich over het algemeen serieuzer gedraagt. Dit maakt het een fijn platform om bijvoorbeeld een b2b doelgroep te bereiken of te zoeken naar nieuw personeel. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van LinkedIn adverteren.

DSC03578
Bianca 2

LinkedIn adverteren uitbesteden

LinkedIn is wellicht het meest effectieve platform voor het draaien van advertenties, vooral voor bedrijven die zich richten op een professionele doelgroep. Veel organisaties gebruiken LinkedIn om hun zakelijke netwerk uit te breiden en hun professionele diensten of producten te promoten. Echter, net zoals bij Facebook adverteren, behaalt niet elke adverteerder de gewenste resultaten op LinkedIn. Dit is vaak het gevolg van een gebrek aan een doordachte LinkedIn Ads strategie. Veel bedrijven zetten advertenties op zonder een duidelijk plan, en hopen dat deze uiteindelijk winstgevend zullen zijn. Dit is jammer, want adverteren op LinkedIn kan een zeer krachtig middel zijn als het goed wordt ingezet.

Met een gerichte LinkedIn Ads strategie kunnen wij jou helpen je zakelijke doelstellingen te realiseren. Laat de kracht van LinkedIn, met zijn specifieke, professionele gebruikersbasis, voor jou werken in plaats van tegen je. Vergeet advertenties die geen resultaten opleveren; focus op het creëren van waardevolle connecties en conversies die je bedrijf echt vooruithelpen.

step higher

Gemakkelijke optimalisatie voor mobile en desktop

Binnen de advertentie omgeving van LinkedIn is het je gemakkelijk gemaakt om de advertenties aan te passen naar het device van de gebruiker. Ideaal!

step2kopie

Ontzettend veel targeting mogelijkheden

LinkedIn biedt mogelijkheden voor targeting die je nergens anders tegen komt. Wat dacht je bijvoorbeeld van selecties op basis van functietitel, bedrijf, bedrijfsnaam, bedrijfsgrootte, aantal jaren werkervaring, sector en nog vele anderen.

step higher

Gemakkelijk zaken zoals een whitepaper delen

Sommige content doet het op andere social kanalen niet zo goed, terwijl het op LinkedIn juist een fantastisch middel kan zijn. Men download daar vanwege de zakelijke insteek bijvoorbeeld veel eerder een whitepaper in ruil voor hun, vooraf ingevulde, NAW gegevens. Een win-win situatie dus!

step higher

Uitstekend geschikt voor naamsbekendheid vraagstukken

Vanwege de hoge professionele mate van engagement zijn naamsbekendheidsuitdagingen goed aan te vliegen middels LinkedIn adverteren.

step higher

Bezoekers en leads genereren was nog nooit zo makkelijk

Het genereren van meer website bezoekers of leads wordt gemakkelijker omdat, opnieuw, de doelgroep professioneel en zakelijk ingesteld is.

Schermafbeelding 2022 06 30 om 17.27.18

E-maillijsten van leads uploaden om vergelijkbare doelgroepen aan te maken

Hoewel dit ook op bijvoorbeeld Facebook een optie is, werkt het op LinkedIn nog nét even wat gemakkelijker. De LinkedIn professionals bieden namelijk leads van veel hogere kwaliteit.

Op maat LinkedIn adverteren strategie

LinkedIn advertenties inzetten zonder een doordachte strategie is als navigeren in onbekend terrein zonder kompas. Voordat we starten met het lanceren van advertenties, bepalen we samen de koers: welke KPI’s zijn essentieel en op welke doelstellingen richten we ons? Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijf en de gestelde doelen. Zo weten we precies welke acties ondernomen moeten worden om deze doelstellingen te realiseren.

Door maandelijkse monitoring en rapportages bepalen we samen de meest effectieve vervolgstappen om de LinkedIn advertenties zo rendabel mogelijk te maken. We optimaliseren de campagnes op basis van data, met een ‘test en leer’-benadering. Ons doel is om te experimenteren en te bevestigen dat onze acties leiden tot maximale groei. Dit levert niet alleen directe groei op, maar bouwt ook vertrouwen op voor toekomstige aanpassingen.

Ben je klaar om te groeien met LinkedIn advertenties? Ons team van social advertising experts staat klaar om jouw campagnes naar een hoger niveau te tillen. Neem vrijblijvend contact op en laat ons een kijkje nemen in jouw account. Wij zijn ervan overtuigd dat we jouw bedrijf verder kunnen helpen.

Deze Maatjes gaan het voor je regelen

Van degene die de strategie uitwerkt, tot degene die een bakkie koffie komt brengen. We behandelen iedereen als ons Maatje.