Website laten maken

Een goede website is de basis van je online aanwezigheid en online succes. Zonder conversie kan een website nog zoveel verkeer binnenhalen maar voegt het alsnog niks toe.

Een website laten maken doe je om meer conversies binnen te halen en jouw bedrijf online te laten groeien. In de customer journey is een website een enorm belangrijk middel. Het haalt het verkeer binnen maar zet ze ook om tot conversie.

Mischa van Aalten

Één partij voor onze online campagnes én website, de website wordt direct aangepast wanneer de campagnes daarom vragen en we A/B testen om de website continu te verbeteren.

Geverifieerde klant

Rianne van Ballegooijen

Maatwerk Online denkt mee in het verbeteren van conversies en het optimaal benutten van ons marketingbudget. Een absolute must voor elk bedrijf dat wil groeien.

Geverifieerde klant

Meer dan een website

Wij zijn een online marketing bureau mét een development team.
Als we een website maken werkt hier een multidisciplinair team samen aan om een maximaal resultaat neer te zetten.

Conversie minded

Ons team zet zich voortdurend in om vanuit het perspectief van de gebruiker de conversieratio van de website te verbeteren.

Alle kennis samen

In ons team werken een CRO-expert, UX-ontwerper, webontwikkelaar, SEO-specialist en projectmanager nauw samen.

Focus op impact

We zijn constant met elkaar in overleg om de website te optimaliseren en te zorgen voor een steeds hogere conversie, met behulp van automatiseringstechnieken en kunstmatige intelligentie.

Website maken doe je niet voor jullie.., maar wel voor jullie doelgroep!

Tijdens het bouwen van een website leggen we de focus op jullie doelgroep en vertalen we de pijnpunten naar een waardepropositie, dit levert conversies op.

We kunnen maar
duidelijk zijn 😄

“Als CRO-specialist zie ik te vaak dat een website eens in 4 jaar compleet wordt vernieuwd. Waarbij er ook nog eens vrijwel nooit gekeken naar de verzamelde data van de vorige website.

Door een website continu te verbeteren kan je veel beter gebruik maken van de data op de website. daarnaast kan je door middel van A/B testen bewezen verbeteringen doorvoeren op de website.”

En dit is niet alleen voor de Bol.com’s van deze wereld. Want door de investering van iedere 4 jaar uit te smeren over de jaren heen, geef je niet meer geld uit, maar levert het wel bewezen meer geld op.

Geautomatiseerde
lead- en salesgenerator
met een hoge standaard

Een website laten maken begint niet bij het bouwen zelf. Eerst kiezen we voor het juiste CMS systeem, analyseren we de huidige data van de website, stellen we kwaliteitseisen voor snelheid, gebruiksvriendelijkheid & veiligheid en koppelen we externe applicaties om een zo goed als mogelijk product op te kunnen leveren.

WordPress of Framer

Aanvankelijk selecteren we het meest geschikte CMS, rekening houdend met jullie huidige en toekomstige behoeften.

WordPress staat wereldwijd bekend als het meest populaire CMS en is uitermate gebruiksvriendelijk. Wij specialiseren ons in het creëren van gepersonaliseerde websites met behulp van de nieuwste WordPress Block Editor, waarbij we een modulaire aanpak hanteren.

Voor bepaalde projecten kan echter Framer worden aanbevolen. Dit is een No-Code platform dat snellere ontwikkeling mogelijk maakt, hoewel het in sommige opzichten beperkter is dan WordPress.

Keuzes op basis van data

Bij ons team van meer dan 25 marketingprofessionals is data essentieel, ook bij de ontwikkeling van websites. Onze beslissingen en verbeteringen zijn daarom altijd data-gedreven.

Daarom betrekken we bij elk websiteproject een CRO- en SEO-specialist, om te zorgen voor de beste resultaten.

En het werk stopt niet na de lancering van de website. Integendeel, dan begint het pas echt. We blijven de site doorontwikkelen en optimaliseren, met als doel een voortdurende verbetering van het conversiepercentage.

Website personalisatie

Wij geloven dat het tijdperk van één uniforme website voor alle bezoekers voorbij is. Wij bieden elke bezoeker een unieke, op maat gemaakte website-ervaring die aansluit bij hun specifieke behoeften, wat resulteert in een hogere conversieratio.

We realiseren dit door nauwkeurig te analyseren hoe bezoekers op de website terechtkomen, welke informatie we over hen hebben (mede dankzij bezoekersherkenningssoftware en jullie CRM-gegevens), en door hun gedrag op de website te bestuderen en te interpreteren.

Externe (api) koppelingen

Ongeacht de behoefte, of het nu gaat om het identificeren van je bezoekers, inclusief het vaststellen van hun bedrijfsnaam, of het integreren van systemen zoals voorraadbeheer of CRM, ons team heeft hoogstwaarschijnlijk de benodigde ervaring. Wat je ook in gedachten hebt, wij hebben waarschijnlijk al soortgelijke projecten succesvol uitgevoerd.

Core Web Vitals & Snelheid

Core Web Vitals spelen een cruciale rol in Google’s algoritme met als hoofddoel het realiseren van een snellere website. Een snellere website leidt niet alleen tot een hoger conversiepercentage, maar verbetert ook de gebruikerservaring. Daarom hechten wij veel waarde aan zowel Core Web Vitals als de daadwerkelijk gemeten snelheid van de website, zoals beoordeeld door GT Metrix.

Veilig-, betrouwbaar & eerlijk

We leggen de lat hoog wat betreft de veiligheid en betrouwbaarheid van de website, waardoor we het risico op hacks aanzienlijk verminderen. Bovendien bieden we advies over de AVG en zorgen we ervoor dat de website, indien gewenst, volledig voldoet aan de AVG-normen.

Altijd alles op orde en up-to-date met een goede SLA

Met een betrouwbare en transparante Service Level Agreement (SLA) garanderen wij dat alle updates zorgvuldig worden doorgevoerd en uitvoerig getest. Dit zorgt ook voor duidelijkheid over de te volgen procedures in geval van urgente situaties. Nieuwsgierig naar onze SLA? Wij hebben niets te verbergen, dus voel je vrij om deze hier te bekijken.