Local SEO

Bedrijf met een fysieke locatie? Dan is het een no-brainer om met local SEO aan de slag te gaan. Local SEO zorgt voor een betere lokale vindbaarheid en meer naamsbekendheid in de omgeving.

Betere lokale vindbaarheid

Als je een fysieke locatie hebt is het belangrijk dat deze vermeld wordt in zoekmachines. Ben je niet lokaal vindbaar, dan ben je niet online aanwezig op het moment dat jouw doelgroep op zoek is naar jouw diensten of producten. Dit kan erin resulteren dat potentiële klanten aankloppen bij concurrent indien zij wel bovenaan in de zoekmachine verschijnen. Zonde, dit hadden in potentie jouw klanten kunnen zijn.

Als Local SEO bureau zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw lokale vindbaarheid in de belangrijkste zoekmachines zoals Google. Of je nu nog helemaal niet zichtbaar bent of de volgende stap wilt gaan zetten met local SEO, onze specialisten weten precies wat hiervoor nodig is. Middels een analyse brengen we het organische landschap in kaart en maken we een op maat strategie die ervoor zorgt dat jij lokaal beter gevonden gaat worden.

Meer bezoekers

Zonder losse kosten per klik

Langetermijneffect

Doorlopend betere vindbaarheid

Relevante bezoekers

Bereik de mensen die jouw aanbod zoeken

Autoriteit

Laat zien dat jij dé autoriteit bent

Local SEO diensten van Maatwerk Online

Het optimaliseren om lokaal meer zichtbaarheid te creëren en beter gevonden te worden is lastig. Ouderwetse strategieën werken niet meer en functionaliteiten als Google Maps maken het soms nog complexer om te weten welk effect een optimalisatie precies heeft gehad.

Dit alles zorgt er vaak voor dat de lokale vindbaarheid als laatst of niet aangepakt wordt terwijl dit juist een strategie is waarmee impact gemaakt kan worden. Als concurrenten dit ook nog eens wel in orde hebben dan pakken zij zo relevante website verkeer van je af. Zonde, want middels een duidelijke local SEO strategie kan jij gewoon dit verkeer binnenhalen.

Onze specialisten staan klaar om je te helpen met het verbeteren van je lokale vindbaarheid. We brengen de huidige situatie in kaart en weten precies hoe we jou het beste kunnen helpen. Middels bewezen strategieën gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat je bovenaan de lokale zoekresultaten pagina verschijnt met jouw bedrijf.

Deze Maatjes gaan het voor je regelen

Van degene die de strategie uitwerkt, tot degene die een bakkie koffie komt brengen. We behandelen iedereen als ons Maatje. Ontdek onze Local SEO specialisten.