Facebook adverteren

Facebook is een van de meest gebruikte social media platformen ter wereld. Met een brede doelgroep en verschillende advertentiemogelijkheden biedt Facebook voor bijna elk bedrijf online kansen om hun doelgroep te benaderen. Met Facebook adverteren gaan we jou helpen jouw bedrijf online te laten groeien middels conversiegerichte advertenties.

DSC03578
Bianca 2

Facebook adverteren uitbesteden

Facebook is misschien wel het meest toegankelijke platform om advertenties op te draaien gezien er een brede doelgroep op aanwezig is. Veel bedrijven draaien dan ook advertenties op Facebook. Een deel van deze adverteerders behaalt hier mooie resultaten mee, maar een groot deel van de Facebook Ads zijn dit niet. Veel bedrijven doen maar wat en hopen dat hun advertenties winstgevend gaan zijn aan het eind van de rit. Iets wat zonde is want adverteren op Facebook is een krachtig middel.

Met een juiste Facebook Ads strategie helpen wij jou om je bedrijfsdoelstellingen te bewerkstelligen. Laat het feit dat Facebook zo breed is voor jou werken in plaats van dat het voor verwarring en slechte resultaten zorgt. Geen mooie advertenties meer die niets opleveren maar juist conversies waar je blij van wordt.

step higher

Stories advertenties

Facebook stories worden afgespeeld op een volledig (telefoon-)scherm en zorgen er daardoor voor dat gebruikers helemaal ondergedompeld worden in de content. Ads binnen deze stories worden op dezelfde manier getoond en kennen daardoor een hoge mate van engagement.

step2kopie

E-commerce shopping advertenties

Voor online verkopers biedt Facebook de mogelijkheid om shopping advertenties weer te geven. Het is dan voor gebruikers mogelijk om direct het product aan te schaffen vanuit de advertentie.

step higher

Lead ads

Net als op Facebook, dat tevens eigenaar is van Facebook, kun je op het platform gebruik maken van Lead ads. Hierin zijn de gegevens van de gebruiker al ingevuld, waardoor diegene met één druk op de knop tot een conversie over kan gaan!

schermafbeelding 2022 06 30 om 17.27.18

Vergelijkbare doelgroepen van klanten bereiken

Stel je verandert van locatie. Je kunt dan een mail sturen die niemand opent. Wat ook kan, is je klantenlijst uploaden en zo alleen díe klanten benaderen met een advertentie om hen op de hoogte te stellen van de wijziging. De kans dat zij dit bericht zien is dan vele malen groter!

Een ‘maatwerk’ strategie voor Facebook

Facebook en Meta advertenties draaien zonder uitgebreide strategie is als autorijden zonder navigatie. Voordat we beginnen met het draaien van advertenties bepalen we samen welke richting we op willen, welke KPI’s belangrijk zijn en op welke doelstellingen we gaan sturen. Aan de hand hiervan maken we een strategie die aansluit bij je bedrijf en de bepaalde doelstellingen. Dit zodat we precies weten wat we moeten doen om deze doelstellingen te gaan bepalen.

Aan de hand van maandelijkse monitoring en rapportages kijken we samen wat de beste vervolgstappen zijn om de advertenties zo winstgevend mogelijk te maken. Aan de hand van data optimaliseren we de campagnes middels een test en learn mindset. We willen testen wat we doen zodat we ook zeker weten dat hetgeen wat we doen in maximale groei resulteert. Dit zorgt niet alleen voor groei op het moment, maar geeft ook meer vertrouwen bij toekomstige aanpassingen.

Klaar om te groeien met Facebook advertenties? Ons social advertising team kijkt graag met je mee om jouw advertenties verder te optimaliseren. Neem vrijblijvend contact op en laat ons eens meekijken binnen jouw account. We weten zeker dat we jou verder kunnen helpen.

Deze Maatjes gaan het voor je regelen

Van degene die de strategie uitwerkt, tot degene die de koffie komt brengen als je bij een klant zit. We behandelen iedereen als ons Maatje.