Maatwerk Online in de Emerce 100!

Auteur Lars Maat

Met trots kunnen we het eindelijk officieel naar buiten brengen: Maatwerk Online is opgenomen in de Emerce 100, de lijst van 100 beste bedrijven van Nederland in E-Business! We zijn niet zomaar opgenomen. Nee, we zijn met 4,5 ster zelfs direct in de top 10 in de categorie ‘Digital Agency Fullservice Klein’ gekomen. De Emerce 100 verschijnt jaarlijks en heeft dit jaar een jubileumeditie met de 15e oplage.

Mooie vervolgstap in de ontwikkeling

‘Super! Ik had geen andere reactie toen ik dit nieuws voor het eerst hoorde’, aldus mede-eigenaar en oprichter Lars Maat. ‘Toen ik ongeveer 7 jaar geleden als freelancer begon, heb ik gewerkt bij een aantal agencies die in de Emerce 100 waren opgenomen en vanaf dat moment besefte ik dat ik dit ooit ook eens wilde meemaken. Dat we dit jaar voor het eerst in de lijst staan en gelijk met dit resultaat had ik niet kunnen dromen.’

Het is voor Maatwerk Online, dat inmiddels 6,5 jaar bestaat en de laatste jaren een forse groei doormaakt, een mooie vervolgstap in de ontwikkeling. ‘Eind 2017 bestond Maatwerk Online nog uit 2 personen en 1 freelancer. Inmiddels bestaat het team uit ongeveer 20 personen. We hebben een professionaliseringsslag gemaakt en dat heeft de laatste jaren niet alleen in groei qua personeel gezorgd, maar ook qua type klanten en awards. Vorig jaar nog wonnen we o.a. een Dutch Search Award’.

De Emerce 100 wordt op naam wordt in oplage van 30.000 exemplaren en wordt 1 jaar lang gepusht naar 280.000 unieke bezoekers via Emerce.nl.

Deel dit artikel
Kopieer naar clipboard
Kopieer deze URL