Maatwerk Online één van de snelst groeiende bedrijven van Europa volgens de Financial Times!

Auteur Maatwerk Online

Ieder jaar stelt de Financial Times een top 1000 samen van snelst groeiende bedrijven in Europa. Dit is de FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies. Waar eerder Swapfiets, Bunq en VanMoof al mooie plaatsingen behaalden is nu ook Maatwerk Online van de partij. Op een mooie 328e plek zijn we dit jaar binnengekomen en daar zijn we ontzettend trots op! De Financial Times wordt namelijk wereldwijd bewierookt om hun autoriteit, integriteit en nauwkeurigheid.  

Een mooie plek 

Maatwerk Online staat dus op plek 328 van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Een plekje bemachtigen was een flinke uitdaging, want er staan maar 19 Nederlandse bedrijven op de lijst. Door flink de online schouders eronder te zetten is het toch gelukt! Daarbij staan wij ook nog eens op plek 10 als we alleen naar die Nederlandse bedrijven kijken. Tot slot staan we maar liefst op de 5e plek in de categorie sales en marketing, en dat dus binnen heel Europa! 

Over de Financial Times 

De Financial Times is een van oorsprong Britse krant die voor het eerst werd gepubliceerd in 1888. Het is een van de belangrijkste zakelijke publicaties volgens de Global Capital Markets Survey, die leesgedrag meet onder senior financiële beslissers bij ’s werelds grootste financiële instituten. Dit betekent dat de Financial Times zijn belangrijkste concurrent, The Wall Street Journal, voorbijstreeft. Een duidelijke autoriteit als het gaat om financiële en zakelijke publicaties dus! 

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?  

Voor deze lijst keek de Financial Times naar het percentage groei van de afgelopen jaren. Alle bedrijven die voldeden aan de criteria, zoals een minimum aan omzet en onafhankelijkheid van een groter concern bijvoorbeeld, kwamen in aanmerking. Tienduizenden bedrijven kregen een uitnodiging van Statista en de Financial Times om deel te nemen. Uiteindelijk heeft Statista voor iedere inzending die aan de criteria voldeed de groeipercentages berekend, waarna de FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies lijst is opgesteld.  

Proost! 

Zoals je je vast kunt voorstellen trekken wij hier op het kantoor van Maatwerk Online een mooie fles champagne open en hangen we de slingers op, want we zijn er nogmaals erg trots op dat we deze plaatsing hebben behaald. Daarna gaan we weer verder met dat waar we goed in zijn; impact maken voor onze klanten!  

Word jij hier ook blij van? 

We helpen onze klanten iedere dag om meer impact te maken met hun bedrijf en dat doen we ook graag voor jouw organisatie! Lijkt dat je wat? Neem contact met ons op, dan vertellen we je maar al te graag wat we voor je kunnen betekenen! 

Wil je juist meewerken aan deze, en nog veel meer, toffe resultaten? Volgend jaar gaan we voor een nog betere plaatsing en het zou fantastisch zijn als je ons daarbij komt helpen! Bekijk gauw onze vacatures en wie weet zien we je snel op ons prachtige kantoor. 

Deel dit artikel
Kopieer naar clipboard
Kopieer deze URL