Search advertising

Met search advertising kun je op een effectieve manier een specifieke doelgroep bereiken die actief op zoek is naar jouw product of dienst. Dit type adverteren is bijzonder krachtig vanwege de hoge interactie van de gebruiker, mensen zoeken immers bewust naar wat jij aanbiedt. Hoewel de kosten per klik hoger kunnen zijn dan bij display advertising, is de conversieratio vaak veel hoger bij search, wat resulteert in een efficiënter gebruik van je budget als je op conversies stuurt. Door de juiste zoekwoorden te kiezen en een doordachte strategie te hanteren, helpen we je om je doelstellingen te bereiken door het uitbesteden van search advertising. Zo vergroot je niet alleen je zichtbaarheid bij een relevant publiek, maar verhoog je ook de het aantal conversies.

Search advertising uitbesteden

Search advertising is een belangrijke strategie binnen SEA als je een specifieke doelgroep wilt bereiken. Door te adverteren op relevante zoekwoorden, kun je de aandacht van potentiële klanten vangen op het moment dat zij actief zoeken naar jouw producten of diensten.

Het is een veelvoorkomend probleem dat veel bedrijven niet optimaal profiteren van de mogelijkheden van search advertising. Deze campagnes genereren wel verkeer, maar leiden niet tot conversies. Zelfs remarketing campagnes, zoals het benaderen van bekende klanten leiden niet altijd tot het gewenste resultaat. Dit is zonde van het budget omdat deze campagnes tot veel meer in staat kunnen zijn.

Ons team staat klaar om samen met jou te kijken hoe we je search advertising campagnes kunnen verbeteren. We richten ons niet alleen op het verhogen van verkeer, maar op het realiseren van daadwerkelijke conversies. Deze optimaliseringen gaan namelijk echt bijdragen aan het behalen van online doelstellingen.

Test & learn

Om te zien hoe we steeds meer impact op je doelgroep kunnen maken.

Algoritmes

Dankzij de algoritmes sturen we je boodschap op het juiste moment, naar jouw doelgroep.

Multifunctionele data

De verzamelde data zorgt voor meer synergie binnen je gehele online strategie.

Breed inzetbaar

We kunnen je advertenties flexibel aanpassen wanneer dit nodig is.

Toesplitsen tot op detail

We bakenen steeds verder af en maken zo doelgroepen met bijzonder hoge intentie.

Conversies binnenhalen met search ads

Met search advertising bereiken we een specifieke doelgroep middels gerichte zoekwoordcampagnes. Zelfs met een relatief laag budget kan je starten met dit type campagnes. Als de advertenties correct zijn ingesteld volgens een doordachte strategie, verhogen ze niet alleen de zichtbaarheid van jouw merk, maar trekken ze ook potentiële klanten aan die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Je bent dus aanwezig in de koopgerichte fase van de customer journey.

Onze strategieën gaan ervoor zorgen dat je je online doelstellingen gaat bereiken. Tijdens een brainstormsessie bepalen we de optimale aanpak om maximale impact te realiseren. We stellen samen doelen vast en werken data gedreven, met een ‘test en learn’ mentaliteit, om continu te optimaliseren. Hierdoor begrijpen we wat werkt, zowel nu als voor in de toekomst.

Starten met search campagnes, of merk je dat je nog niet het maximale uit je huidige campagne haalt? Je zoekmachine campagnes uitbesteden gaat er voor zorgen dat je meer uit je online aanwezigheid gaat halen en in de belangrijkste fase van de customer journey beter vertegenwoordigd wordt. Neem vooral contact op of plan direct een brainstromsessie in.

Deze Maatjes gaan het voor je regelen

Van degene die de strategie uitwerkt, tot degene die een bakkie koffie komt brengen. We behandelen iedereen als ons Maatje.