Display advertising

Display advertising is dé manier om een groot publiek te bereiken. Middels display advertising kun je namelijk voor een relatief klein budget een enorme doelgroep benaderen middels visuele advertenties. De conversie op display ligt lager ten opzichte van bijvoorbeeld search advertising, maar als het doel naamsbekendheid en de grootte van het bereik is dan is display advertising effectiever. Middels een op maat strategie gaan we jou helpen om je doelen te bereiken middels display advertising uitbesteden.

Display advertising bureau

Display adverteren is één van de meest effectieve manieren om een grote doelgroep te benaderen binnen zoekmachine adverteren. Middels visuele advertenties pak je namelijk de aandacht van je doelgroep. Mits je dit natuurlijk op een juiste manier inzet.

Helaas is het zo bij display advertising dat veel bedrijven hier verre van alles eruit halen. Campagnes leven wel iets aan traffic op maar een conversie wordt bijna nooit gerealiseerd. Ook al bekende gebruikers die middel remarketing worden bereikt klikken niet door. Een sterk signaal dat je niet alles uit je SEA campagne haalt.

Wij kijken graag met je mee om je display advertenties verder te optimaliseren zodat je wel je online doelstellingen gaat behalen. Display advertising is namelijk dé manier om jouw naamsbekendheid te doen groeien en middels remarketing jouw doelgroep nogmaals te benaderen.

Test & learn

Om te zien hoe we steeds meer impact op je doelgroep kunnen maken.

Algoritmes

Dankzij de algoritmes sturen we je boodschap op het juiste moment, naar jouw doelgroep.

Multifunctionele data

De verzamelde data zorgt voor meer synergie binnen je gehele online strategie.

Breed inzetbaar

We kunnen je advertenties flexibel aanpassen wanneer dit nodig is.

Toesplitsen tot op detail

We bakenen steeds verder af en maken zo doelgroepen met bijzonder hoge intentie.

Effectieve display advertenties

Middels display advertising zijn we zichtbaar bij een grote groep middels een relatief laag budget. Als advertenties goed ingesteld zijn volgens de juiste strategie zorgen ze ervoor dat jouw naamsbekendheid stijgt en kun je middels remarketing jouw al bekende doelgroep targeten.

Middels een bewezen strategie gaan we er voor zorgen dat jij je online doelstellingen gaat behalen. Middels een brainstorm bepalen we welke richting we in moeten slaan om een maximaal bereik te realiseren. Aan de hand van targets die we samen bespreken gaan we data gedreven te werk. Met een ‘test en learn’ mindset willen we namelijk door optimaliseren zodat we voor nu weten wat werkt maar ook in de toekomst een voorsprong pakken. Middels deze optimalisaties gaat de campagne beter draaien en wordt deze steeds rendabeler.

Wil jij display advertising inzetten of merk je dat je nog niet alles uit je campagne haalt? SEA uitbesteden bij een erkend bedrijf gaat er voor zorgen dat jouw online aanwezigheid effectiever is en doelstellingen gehaald gaat worden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of plan direct en brainstromsessie bij ons in.

Deze Maatjes gaan het voor je regelen

Van degene die de strategie uitwerkt, tot degene die een bakkie koffie komt brengen. We behandelen iedereen als ons Maatje.