Webshop laten maken

Een effectieve webshop vormt het hart van je online aanwezigheid en is cruciaal voor online succes. Zelfs met veel verkeer heeft een webshop zonder conversie weinig toegevoegde waarde.

Het laten ontwikkelen van een webshop is een strategische stap om meer conversies te genereren en je bedrijf online te laten groeien. In de klantreis speelt een webshop een sleutelrol: het trekt niet alleen bezoekers aan, maar zet deze bezoekers ook om in daadwerkelijke klanten.

Mischa van Aalten

Één partij voor onze online campagnes én website, de website wordt direct aangepast wanneer de campagnes daarom vragen en we A/B testen om de website continu te verbeteren.

Geverifieerde klant

Rianne van Ballegooijen

Maatwerk Online denkt mee in het verbeteren van conversies en het optimaal benutten van ons marketingbudget. Een absolute must voor elk bedrijf dat wil groeien.

Geverifieerde klant

Meer dan een website

Wij zijn een online marketingbureau dat trots is op zijn eigen development team.
Wanneer we aan een webshop werken, bundelt een multidisciplinair team zijn krachten om een optimaal resultaat te bereiken.

Conversie minded

Ons team is voortdurend bezig om vanuit het oogpunt van de gebruiker te werken aan het verhogen van de conversieratio van de webshop.

Alle kennis samen

Binnen ons team werken specialisten zoals een CRO-expert, UX-designer, webshopontwikkelaar, SEO-specialist en projectmanager nauwgezet samen.

Focus op impact

Er vindt continu overleg plaats binnen ons team om de webshop te optimaliseren, met als doel het conversiepercentage steeds verder te verhogen door gebruik te maken van automatisering en kunstmatige intelligentie.

Webshop maken doe je niet voor jullie.., maar wel voor jullie doelgroep!

Bij het ontwikkelen van een webshop ligt onze focus op jullie doelgroep. We identificeren hun specifieke behoeften en vertalen deze in een aantrekkelijke waardepropositie, wat resulteert in meer conversies.

We kunnen maar
duidelijk zijn 😄

“Als CRO-specialist zie ik te vaak dat een website eens in 4 jaar compleet wordt vernieuwd. Waarbij er ook nog eens vrijwel nooit gekeken naar de verzamelde data van de vorige website.

Door een website continu te verbeteren kan je veel beter gebruik maken van de data op de website. daarnaast kan je door middel van A/B testen bewezen verbeteringen doorvoeren op de website.”

En dit is niet alleen voor de Bol.com’s van deze wereld. Want door de investering van iedere 4 jaar uit te smeren over de jaren heen, geef je niet meer geld uit, maar levert het wel bewezen meer geld op.

Geautomatiseerde
lead- en salesgenerator
met een hoge standaard

Het proces van een webshop laten ontwikkelen begint niet met het bouwen zelf. Eerst selecteren we het meest geschikte CMS, analyseren we bestaande data, stellen we hoge eisen aan snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, en integreren we externe applicaties. Dit alles om een optimaal functionerende webshop te realiseren.

WordPress of Framer

We beginnen met het selecteren van het meest geschikte CMS, afgestemd op jullie huidige en toekomstige eisen voor de webshop.

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en staat bekend om zijn gebruiksgemak. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte webshops met de nieuwste WordPress Block Editor, waarbij we een modulaire benadering toepassen.

In sommige gevallen kan ook het gebruik van Framer worden overwogen. Dit No-Code platform maakt snelle ontwikkeling mogelijk, maar heeft bepaalde beperkingen in vergelijking met de mogelijkheden van WordPress.

Keuzes op basis van data

In ons team van meer dan 25 marketingexperts speelt data een cruciale rol, niet alleen bij het ontwikkelen van websites, maar ook bij webshops. Onze keuzes en verbeteringen zijn daarom altijd gebaseerd op data.

Bij elk webshopproject schakelen we een CRO- en SEO-specialist in om te zorgen voor optimale prestaties.

Na de lancering van de webshop is ons werk verre van klaar. Dat is eigenlijk het begin. We blijven de webshop verbeteren en verfijnen, gericht op constante verhoging van het conversiepercentage.

Website personalisatie

Wij zijn van mening dat de tijd van één standaard webshop voor alle bezoekers voorbij is. Elke bezoeker verdient een gepersonaliseerde webshopervaring, afgestemd op hun individuele behoeften, wat leidt tot een hogere conversieratio.

Dit bereiken we door zorgvuldig te onderzoeken hoe bezoekers de webshop binnenkomen, welke gegevens we over hen verzameld hebben (mede door bezoekersherkenningssoftware en jullie CRM-data), en door hun gedrag binnen de webshop te analyseren en te interpreteren.

Externe (api) koppelingen

Ongeacht wat jullie nodig hebben, of het nu gaat om het identificeren van bezoekers van jullie webshop, inclusief het achterhalen van hun bedrijfsnamen, of het integreren van systemen zoals voorraadbeheer of CRM, ons team heeft waarschijnlijk al ervaring op dit gebied. Wat jullie ook van plan zijn met jullie webshop, grote kans dat wij soortgelijke projecten al met succes hebben volbracht.

Core Web Vitals & Snelheid

Core Web Vitals zijn essentieel voor Google’s zoekalgoritme en zijn gericht op het versnellen van websites, wat cruciaal is voor webshops. Een snellere webshop resulteert niet alleen in een hoger conversiepercentage, maar verbetert ook de algehele gebruikerservaring. Daarom hechten wij veel belang aan zowel de Core Web Vitals als de werkelijk gemeten laadsnelheid van de webshop, geëvalueerd door tools zoals GT Metrix.

Veilig-, betrouwbaar & eerlijk

We stellen hoge eisen aan de veiligheid en betrouwbaarheid van de webshop, om zo het risico op cyberaanvallen te minimaliseren. Daarnaast geven we advies over naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en zorgen we ervoor dat de webshop, indien gewenst, volledig voldoet aan de AVG-richtlijnen.

Altijd alles op orde en up-to-date met een goede SLA

Door onze solide en heldere Service Level Agreement (SLA) zorgen we ervoor dat alle updates aan de webshop zorgvuldig worden doorgevoerd en grondig worden getest. Dit biedt ook helderheid over de procedures die we volgen bij urgente situaties. Benieuwd naar onze SLA? Transparantie staat bij ons voorop, dus neem gerust een kijkje om meer te weten te komen.