Google Ads uitbesteden

Een goed begin van je Google Ads campagne

Je hebt vast wel eens gehoord van de volgende termen: Zoekmachine Adverteren, SEA, Google Ads, Google AdWords. Maar wat is Zoekmachine Adverteren en waarom zou je hiermee willen starten?

Direct afspreken!

01

Doelstellingen bepalen

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, betekent vindbaar worden in de zoekmachine door middel van advertenties. Je kunt heel doelgericht jouw doelgroep bereiken door inzet van de juiste zoekwoorden. SEA is niet alleen meer adverteren door middel van zoekwoorden, maar juist de potentiële klant bereiken op basis van zoekwoorden, onderwerpen, interesses, doelgroepen en intenties. Maar hoe en vooral ook wanneer willen we de doelgroep bereiken? Jouw potentiële klanten kan je namelijk onderverdelen in verschillende fases van de Customer Journey. Hiervoor gebruiken we het See-, Think-, Do-, Care model. Graag willen we dan ook samen met jou de Customer Journey uitdenken zodat we op een juiste manier met jouw campagne kunnen beginnen.

Neem contact op!

Bij Maatwerk Online hanteren we de volgende doelstelling “Meer klanten halen uit het intern”. Hiervoor zetten we uiteraard de verschillende Online Marketing diensten in, waaronder Google Adwords. Belangrijk bij SEA uitbesteden is het vaststellen van de juiste doelstellingen. Je kan denken aan de volgende doelstellingen:

  • Naamsbekendheid creëren en verhogen (ofwel: Branding)
  • Eerste aankopen & herhaalaankopen stimuleren;
  • Verkeer naar de website of fysieke winkel vergroten
  • Meer contactaanvragen
  • Meer klanten & leads.
  • Meer contactaanvragen

Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat deze doelstellingen meetbaar worden. Meten = weten! Bij Maatwerk Online zijn we ervan overtuigd dat je moet doen waar je goed in bent. Laat daarom je Google Ads uitbesteden. We bouwen en optimaliseren een Ads campagne zodat deze rendabel is. Door samen te werken komen we tot de perfecte partnership om online meer rendement te behalen.

Google Ads adverteren

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Je betaald een bepaald bedrag per bezoeker welke via de advertentie op je website is gekomen. Dit bedrag is afhankelijk van de mate van concurrentie per zoekwoord. In ons vak noemen we dat ook ‘Cost per Click’ (CPC) of ‘Pay per Click’ (PPC). Doordat Google zo populair is liggen deze kosten hoger dan bij concurrenten als Bing en Yahoo! Maar hoe zorg je ervoor dat je campagnes geoptimaliseerd worden waardoor deze kosten niet te hoog op lopen? Laat dat maar aan ons over!

Of je nu aan de slag wil met Video, Beeld, Zoekwoorden of Remarketing, we got you covered! Belangrijk is niet de inzet van deze campagnes, maar de benadering van de doelgroep met geschikte campagnes op het juiste moment in de Marketing Funnel. We zorgen voor een juiste strategische inzet om de doelstellingen te behalen binnen het Google Netwerk. Of dit nu met Video, Remarketing of Zoekwoorden is. Je kan SEA met een gerust hart aan aan Maatwerk Online uitbesteden.

02

SEA uitbesteden bij Maatwerk Online

Mocht je erover nadenken om jouw SEA uit te besteden, dan wil je dit wel doen bij de juiste partij. Een online marketing bureau met verstand van zaken, transparantie en een no-nonsense cultuur. We geloven namelijk in een samenwerking waarbij eerlijkheid centraal staat.

Je wil het beste rendement uit jouw online marketing campagnes behalen en meer klanten uit het internet genereren. Als je daar zelf de kennis of tijd niet voor hebt dan heb je behoefte aan een SEA Expert. We scheppen niet graag op, maar we zijn stiekem best wel trots op ons gecertificeerde partnerschap met Google (Google Premier Partner). In ons SEA Team zitten enkel gecertificeerde professionals die niets liever doen dan bouwen, optimaliseren en analyseren van online campagnes om meer omzet te behalen voor onze klanten.

Onze SEA Experts zijn in het bezit van alle SEA diploma’s. Elk jaar worden ze uitgedaagd deze opnieuw te behalen! Daarnaast krijgen we premium support van Google voor al onze klanten. We zien onze klanten als Maatjes en houden van een persoonlijke aanpak. Daarnaast zijn we een award-winning agency.

Om onze aanpak toe te lichten gaan we graag een persoonlijk gesprek met je aan!

Neem contact op!

03

Algemene online vindbaarheid verbeteren

We adviseren onze Maatjes (klanten) vaak om niet teveel te focussen op één online marketing middel. Hiermee willen we zeggen dat online marketing ongekende mogelijkheden kent en je deze het beste kunt combineren met elkaar. Om jouw algemene online vindbaarheid te verbeteren adviseren we vaak een krachtenbundeling van een SEA- en SEO campagne aan. Zo zorg je ervoor dat als één kanaal een keer minder loopt niet je gehele business in de problemen komt. Door ook je organische vindbaarheid een beetje liefde en aandacht te geven zal dit versterkend kunnen werken voor je gehele online vindbaarheid. En hoe fijn is het om ook ‘gratis’ klanten binnen te krijgen? SEA laten uitbesteden aan ons is namelijk slechts één onderdeel van onze online marketing mogelijkheden. Je kan ook denken aan Social Media Advertising, Conversie Optimalisatie en Webdevelopment. Ben jij klaar voor een online marketing boost?

04

Google Ads campagne uitbesteden?

Wil je jouw SEA uitbesteden? Mocht je nu meer willen weten over onze aanpak, dan maken we graag vrijblijvend een afspraak met je. Je kan bij Maatwerk Online altijd terecht voor een lekker bakkie koffie en een goed gesprek! Mocht je nu willen weten of je kansen laat liggen op het internet? We denken graag met jou mee om tot een goede online marketing strategie te komen. Daarom kan je bij ons een gratis inspiratiesessie aanvragen.