Webdevelopment uitbesteden

Echte schoonheid zit vanbinnen!

Aan de basis van online marketing staat een goede website. We vinden het dan ook belangrijk dat een website meer is dan alleen een visitekaartje. Sterker nog, iedere website moet geld opleveren. Kan dat? Jazeker, maar vanzelfsprekend is het uiteraard niet.

01

Het idee

We bouwen websites vanuit een idee of doel. Dat idee komt niet bij ons vandaan en ook niet bij jullie. Het komt voort uit de positie van de doelgroep in de customer journey. Daarom gaan we samen aan de slag, brainstormen we met de klanten bouwen we volledig op maat. Zo kijken we bijvoorbeeld naar bestaande data vanuit Google Analytics of doen we kwalitatief onderzoek onder jouw klanten. Een website wordt namelijk pas uniek wanneer deze van A tot Z is ingericht op de customer journey. Zo kunnen we het bezoekersgedrag op de website sturen. Wanneer jouw doelgroep zich vervolgens daadwerkelijk thuis en aangesproken voelt op de website, werpt dit alles zijn vruchten af. Je ziet dat namelijk rechtstreeks terug in de conversiepercentages. Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? Lees dan de korte samenvatting van onze case voor een ICT opleider!

CASE SUCCESVOLLE WEBSITE
De core business van onze klant bestond uit het werven van ICT’ers. Hierbinnen is ongelooflijk veel concurrentie, omdat ICT’ers zowel schaars als populair zijn. Daarom hebben we samen met de klant besloten om ze niet te zoeken, maar ze zelf te gaan maken! Hoe maak je ICT’ers? Door mensen om te scholen. Het probleem zat vervolgens in het vinden van mensen die omgeschoold willen worden. Je neemt namelijk best een groot risico wanneer je je laat omscholen. Je laat je vertrouwde branche achter en begint een compleet nieuwe reis. Samen met de klant hebben we de website daarom zo ingericht dat men zich niet meteen hoefde in te schrijven voor de opleiding, maar zich aan kon melden voor een gratis seminar. Tijdens die seminar kregen zij vervolgens uitleg over het traject van de omscholing en de kansen die daarop volgen. Dit verlaagde de drempel en leverde zoals verwacht mooie conversieresultaten op! Een mooi voorbeeld van hoe goede kennis van de doelgroep en een prettige samenwerking tussen klant en webdeveloper kunnen leiden tot een succesverhaal.

02

De website bouwen

Om een goede website op maat te bouwen werken we niet voor jou, maar samen met jou. Alleen zo kunnen we onze kennis en expertise combineren met jouw doelstellingen en de behoefte van je klanten. Kwaliteit gaat daarbij voor snelheid. We maken koppelingen met alle systemen die er voor jou en het doel van de website toe doen en zetten kunstmatige intelligentie in om jou te helpen bij het plaatsen van content. We zorgen dat alles meetbaar en controleerbaar is en creëren de functionaliteiten die nodig zijn om bij te sturen. Zo leggen we de basis voor een geoliede machine van een website en online marketing om je vingers bij af te likken!

03

De vanzelfsprekende voordelen op een rijtje

We gaan dus altijd samen met onze klanten te werk om een website van A tot Z goed aan te laten sluiten op de doelgroep. Los daarvan zijn er een aantal belangrijke aspecten die iedere moderne, succesvolle website in meer of minder mate heeft. Hier mag je bij ons altijd op rekenen. We hebben ze kort voor je op een rijtje gezet:

  • Meetbaar

We zorgen ervoor dat de website dusdanig is ingericht dat bezoekersgedrag nauwkeurig en volledig te meten is. Denk daarbij aan Google Analytics en alle andere systemen die er, voor jouw specifieke doel, toe doen.

  • Snelheid

We brengen het formaat van bestanden die op de website staan terug naar een gecomprimeerde grootte. Dit bevordert de snelheid, waardoor de website prettig en soepel werkt.

  • Vindbaar

We zorgen ervoor dat de structuur van de website voldoet aan de technische eisen voor indexatie vanuit Google. Dit betekent dat er een goede basis ligt om met SEO-werkzaamheden te beginnen en de vindbaarheid van de website te verbeteren.

  • Design

Het oog wil ook wat. We zorgen er dan ook altijd voor dat de website er mooi uitziet.

  • Veiligheid

Jouw website wordt beschermd tegen kwaadwillende invloeden van buitenaf.

  • Mobile first

Het is geen nieuws meer, maar we benoemen het toch. Onze websites werken op ieder platform. Smartphone, tablet, laptop; ieder platform.

WordPress

Samenwerken, online marketing, meten en controleren. Je vraagt je misschien af of het nu jouw website, of die van ons samen wordt. Wees gerust. We bouwen onze websites voornamelijk met WordPress. Dit is een open-source content management systeem dat momenteel leading is binnen webdevelopment. Een hele mond vol, wat is daar dan het voordeel van? Nou, deze software is openbaar en zodoende zijn er vele andere partijen die met jouw website uit de voeten kunnen. Mocht je ons dus om een of andere mysterieuze reden helemaal zat zijn, dan kun je gemakkelijk overstappen. Daarnaast biedt WordPress enorm veel mogelijkheden bij de ontwikkeling van een website. Dit maakt het makkelijker om volledig op maat te bouwen.

04

Jouw webdesign uitbesteden

Ben je op zoek naar een partij om je webdevelopment uit te besteden, of wil je op een andere manier aan de slag met online marketing? Laten we dan eens afspreken! Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan wat we voor elkaar kunnen betekenen.