Maatwerk Online
Home > Specialismen > Sea-zoekmachine-adverteren

Zoekmachine adverteren: Google AdWords & Bing ads

Wat doe je als je iets nodig hebt? Juist, dan zoek je het op via het internet. Dat doet iedereen. Daarom is het nodig dat jouw bedrijf online goed vindbaar is zodra iemand op zoek is naar je product of dienst. Maatwerk Online maakt je zichtbaar door te adverteren in Google en Bing: zoekmachine adverteren. We regelen alles: de juiste instellingen, juiste zoekwoorden en juiste advertentieteksten. Vervolgens monitoren we je resultaten voor continue verbetering. Je betaalt bij zoekmachine adverteren per klik.

Succesvol voor je naamsbekendheid: display advertising

Via Google kan je ook met display advertising (banners) aan de slag. Jouw banners komen dan in beeld bij de zoekopdrachten van de door jou omschreven doelgroep. Dit is een goedkope manier om je bedrijf bij jouw publiek te promoten. Het voordeel is dat je de doelgroep exact kan specificeren, waardoor je voor 100% zeker weet dat je de banners aan de juiste mensen laat zien. Een groot voordeel ten opzichte van huis-aan-huis flyers of een advertentie in de krant.

Dé toekomst: video advertising

YouTube (onderdeel van Google) is op Google na de grootste zoekmachine ter wereld. Mensen bekijken steeds meer video’s op YouTube en de mindset verandert met dit kanaal. Video advertising op YouTube is daarom enorm in opkomst. Spring hier nu alvast op in met een gerichte video campagne. Je kunt precies aangeven wie je doelgroep is, zodat je gericht onder de aandacht komt.

Loop klanten niet langer mis, start met SEA zoekmachine adverteren

Maatwerk Online is Google Premier Partner en Bing Partner. Zowel Google als Bing erkent Maatwerk Online als specialist voor zoekmachine adverteren. Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter.

  • * velden zijn verplicht.

 

Benieuwd naar wat we kunnen?

Bekijk de resultaten