Je producten aanbieden via Amazon om zo extra omzet te genereren via een extra afzetmarkt? Krijg antwoord op al je vragen in onze live Q&A op woensdag 8 april om 15.00. Meld je nu GRATIS aan!

Perfect Dak Nederland

367% meer bezoekers

Measuring is knowing. This applies to our online marketing agency and the roofers at our client Perfect Dak Nederland. For over 50 years they can be found on roofs throughout the Netherlands, while the view of online customer traffic was hard to find. So it’s high time to get more customers out of the internet. Of course Maatwerk Online knew how to handle this customer demand.

Over onze samenwerking

Topposities in Google en Lagere kosten per klant

Sinds de start van onze samenwerking met Perfect Dak Nederland in juli 2015 hebben we mooie resultaten behaald. Om te beginnen is de website van het dakbedrijf in een spiksplinternieuw jasje gestoken. De site werd responsive (goed leesbaar op tablets en telefoons) en gericht op de lezer voor het bereiken van actie. Ook is Google Analytics gekoppeld, zodat we konden starten met het uitvoeren van webanalyses. En omdat we bij Maatwerk Online niet graag stilzitten, hebben we tijdens de webbouwfase het AdWords account al overgenomen en heringericht. All successfully!

Zo pakken we door

Als opsteker voor de behaalde resultaten kreeg Maatwerk Online akkoord om ook de SEO vindbaarheid te verbeteren. Inmiddels staat Perfect Dak Nederland voor de belangrijkste zoekwoorden in de top 5 van Google. Moet je bedenken dat de oude website totaal niet te vinden was tussen de eerste 100 Google-resultaten…

Resultaten

  • Daling kosten per klik in AdWords van méér dan 35%
  • Stijging doorklikratio van AdWords advertenties van méér dan 150%
  • Stijging totale vertoningsaandeel in AdWords van 17%
  • Daling van ongeveer 50 euro voor CPA (kosten per acquisitie)
  • Stijging organische bezoekers (bezoekers via SEO) van 367%

Succesvol in deze case

Bij Perfect Dak Nederland zitten de klappers in de perfecte combinatie van een nieuwe site, data analyse, plus de juiste AdWords strategie. Omdat de nieuwe website een koppeling heeft met Analytics, is Maatwerk Online in staat om de daadwerkelijke conversies ‘volle bak’ door te meten. Dat maakt dat ambitieuze ondernemers slim in kunnen spelen op klantbehoeften.

Ook aan de slag met succesvolle online campagnes?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw online marketing kunnen betekenen? Neem dan gewoon eens contact met ons op en we sparren samen over mogelijkheden!

Neem contact met ons op