Partners

Om onze dienstverlening te optimaliseren of omdat het noodzakelijk is om bijvoorbeeld te adverteren, maken we gebruik van een aantal partners. Bij sommige partners slaan we ook gegevens op, daarom zijn het verwerkers en/of subverwerkers in het kader van de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Met onze partners hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen dat de persoonsgegevens veilig verwerkt worden en jouw privacy en die van je klanten gewaarborgd is.

We zorgen er zoveel mogelijk voor dat je data nooit de EU verlaat. Bij sommige partners kunnen we helaas niet kiezen in welk datacentrum de gegevens verwerkt worden. We proberen het gebruik van dat soort diensten te minimaliseren en controleren de betrouwbaarheid van deze partners voordat we er mee gaan samenwerken. Laatste update 3 december 2018

Google

Verwerker & subverwerker

Om te adverteren in Google Adwords gebruiken we betaalgegevens van de klant om het Google Advertising account op te starten en de facturatiegegevens in te stellen. Op die manier kan Google klikkosten rechtstreeks bij de eindgebruiker factureren.   Ook laden we persoonlijke data in bij Google voor het maken van doelgroepen, op die manier kunnen we de campagnes voor onze klant optimaliseren. Alleen de aangeleverde of verzamelde mailadressen worden hiervoor gebruikt. Google gebruikt een speciale hashing techniek zodat dit veilig gebeurd, hierna verwijderen ze de gegevens. We delen daarnaast het AdWords account met het Google Analytics account, wat Google automatisch ook verwerker is.

Bing Ads

Verwerker

Om te adverteren in Bing Ads gebruiken we betaalgegevens van de klant om het Bing account op te starten en de facturatiegegevens in te stellen. Op die manier kan Bing klikkosten rechtstreeks bij de eindgebruiker factureren. Ook laden we persoonlijke data in bij Facebook voor het maken van doelgroepen, op die manier kunnen we de campagnes voor onze klant optimaliseren. Alleen de aangeleverde of verzamelde mailadressen worden hiervoor gebruikt. Facebook gebruikt een speciale hashing techniek zodat dit veilig gebeurd, hierna verwijderen ze de gegevens.

Facebook Ads

Verwerker & subverwerker

Om te adverteren op Facebook en Instagram gebruiken we betaalgegevens van de klant om het Facebook Ads account op te starten en de facturatiegegevens in te stellen. Op die manier kan Facebook klikkosten rechtstreeks bij de eindgebruiker factureren. Ook laden we persoonlijke data in bij Facebook voor het maken van doelgroepen, op die manier kunnen we de campagnes voor onze klant optimaliseren. Alleen de aangeleverde of verzamelde mailadressen worden hiervoor gebruikt. Facebook gebruikt een speciale hashing techniek zodat dit veilig gebeurd, hierna verwijderen ze de gegevens.

LinkedIn Ads

Verwerker & subverwerker

Om te adverteren op Linked gebruiken we betaalgegevens van de klant om het LinkedIn Ads account op te starten en de facturatiegegevens in te stellen. Op die manier kan LinkedIn klikkosten rechtstreeks bij de eindgebruiker factureren. Ook laden we persoonlijke data in bij LinkedIn voor het maken van doelgroepen, op die manier kunnen we de campagnes voor onze klant optimaliseren. Alleen de aangeleverde of verzamelde mailadressen worden hiervoor gebruikt. LinkedIn gebruikt een speciale hashing techniek zodat dit veilig gebeurd, hierna verwijderen ze de gegevens.

Leadpages

Verwerker & subverwerker

In Leadpages worden persoonlijke gegevens verzameld van bezoekers die een formulier op de Leadpage invullen. Nadat de campagne periode verlopen is en de gewenste gegevens verzameld wordt de informatie in Leadpages verwijdert.

Mailchimp

Verwerker & subverwerker

In Mailchimp worden persoonlijke gegevens verzameld om mailings te versturen. Wij raden klanten altijd aan om te werken naar de norm van de AVG, dit betekend dat we klanten aanraden om enkel persoonlijke gegevens te verzamelen van mensen die hier expliciet toestemming voor hebben gegeven. Het is uiteindelijk aan de klant om te bepalen wat ze hiermee doen.

Hotjar

Verwerker & subverwerker

Met Hotjar kunnen wij anonieme, maar ook persoonlijke data verzamelen van de bezoekers op de website van onze klanten. Dit gebeurt uiteraard alleen wanneer er toestemming is gegeven door de bezoeker op de website.

Hosting bedrijven

Verwerker & subverwerker

Ondanks dat wij geen hostingbedrijf zijn en wij dus ook hosting niet in ons dienstenpakket hebben opgenomen werken wij voor een aantal van onze klanten wel samen met Savvii, Vimexx, TransIP, VIP Internet, Masterlinks of B-K IT Solutions voor de hosting van de website. We zorgen er zoveel mogelijk voor dat je data nooit de EU verlaat. Tenzij er expliciet gevraagd wordt om de server buiten Europa te openen zal dit dus zoveel mogelijk binnen de EU blijven.
Savvii: Verwerkingsovereenkomst getekend
Vimexx: Verwerkingsovereenkomst getekend
TransIP: Verwerkingsovereenkomst getekend 
VIP Internet: Verwerkingsovereenkomst getekend
Masterlinks: Verwerkingsovereenkomst getekend 
B-K IT Solutions: Verwerkingsovereenkomst getekend

Zoho

Verwerker & subverwerker

Wij gebruiken Zoho als CRM (Customer Relationship Management) systeem. De gegevens van al onze klanten wordt hierin opgeslagen. Ook komen onze mails binnen en kunnen we mails versturen via Zoho. Daarnaast gebruiken we Zoho Sign om verschillende overeenkomsten te ondertekenen.

Microsoft Office 365

Verwerker & subverwerker

Wij gebruiken Microsoft Office 365 voor al onze interne processen zoals mailings, teamoverleg, agenda’s, interne-communicatie en opslag. Wanneer er klantenlijsten worden doorgestuurd zullen we deze nadat ze geïmporteerd zijn in het daarvoor bestemde programma direct verwijderen. Deze informatie slaan wij dus niet langer op dan noodzakelijk.

Zapier

Verwerker & subverwerker

Voor de automatisering van onze interne systemen maken wij gebruik van Zapier. Zapier koppelt verschillende systemen aan elkaar om zo efficiënt mogelijk te werken.

Timechimp

Verwerker & subverwerker

Om ervoor te zorgen dat we nooit te veel factureren maken we gebruik van de software van Timechimp. Via Timechimp kunnen we de tijd bijhouden voor onze projecten.

Moneybird

Verwerker & subverwerker

Het versturen van facturen en offertes verloopt bij ons via Moneybird.