Wij steunen Oxfam Novib zodat mensen in ontwikkelingslanden ook kunnen ondernemen!

Maatwerk Online helpt jou graag op het gebied van alles wat met online marketing te maken heeft. Het generen van meer conversie is jouw en ons doel. Naast het realiseren van onze doelstellingen vinden wij het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om het werk van Oxfam Novib te steunen.

Een zelfstandig bestaan opbouwen, net zoals wij dat ooit deden

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen daar mensen met ambities voor het ondernemerschap een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur van Oxfam Novib vinden wij dit erg belangrijk.

Dezelfde kansen als wij hebben

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede websites die goed vindbaar zijn af te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak onmogelijk. Mede dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als ondernemers in Nederland. Ze kunnen met eenlening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan.

Waar staat Oxfam Novib voor?

‘Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is erg belangrijk voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. Daarnaast draagt het bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.’ Dit alles maakt ons dan ook erg enthousiast om dit goede doel te steunen. Uiteindelijk verdient iedereen een goede toekomst, toch?