Maatwerk Online
Home > Over-ons > Werken-bij-maatwerk-online

Werken bij Maatwerk Online

Op dit moment zoeken we bij Maatwerk Online een:

SEA/PPC Consultant

Word jij blij van werken met online advertentietools als Google AdWords & Facebook/Instagram advertising? En krijg jij een enorme kick als je een campagne voor een klant tot een succes ziet uit groeien door het werk dat jij hebt gedaan? Dan zoeken we jou! Maatwerk Online is een online marketingbureau gevestigd in hartje Rotterdam. Inmiddels is Maatwerk Online officieel Google Premier Partner waardoor het dus tot de top van Nederland hoort op het gebied van zoekmachine adverteren. Al sinds de start groeien we en inmiddels zitten we tot over ons nek in het werk. Tijd dus dat jij bij ons aan boord stapt!

Hoe ziet je dag bij Maatwerk Online er uit?

Op kantoor duik je gelijk in de campagnes voor je klanten. Hoe lopen die wijzigingen die je in de AdWords Editor gisteren had doorgevoerd? En hoe loopt die nieuwe campagne in Facebook die je via de Power Editor vorige week had geupload? Daarna werk je de mails weg en heb je wat klantcontact. Tussendoor speel je een potje tafeltennis met je collega's of chill je hem even in één van de zitzakken. In de middag ben je bezig met innovatie: welke nieuwe dingen heeft Google gelanceerd? Hoe kunnen we voor die éne klant de cijfers nog beter maken door in Analytics wat zaken anders te bekijken? Voor je het weet is de dag voorbij!

Wat zoeken wij?

 • We zoeken iemand met minimaal 6 maanden ervaring met Google AdWords/Bing Ads/Social advertising. Met de begeleiding die je van ons ontvangt op kantoor, helpen we je snel verder naar een nog hoger niveau!
 • Je hebt verstand van Google AdWords, Bing Ads en social advertising op in ieder geval Facebook & Instagram. Kennis van LinkedIn advertising is een pré.
 • Je bent in het bezit van je Google examens en je Bing examen
 • Je bent in het bezit van je Google Analytics examen of bent van plan dit snel te behalen
   

Wat bieden wij?

 • Een vrije omgeving waarin je niet alleen voor klanten werkt maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Als jij als persoon groeit, groeit het bedrijf namelijk mee. Bij de start van je carrière bij Maatwerk Online stellen we dan ook direct een persoonlijk ontwikkelingsplan op.
 • Ruimte tot externe opleidingen/workshops in overleg
 • Reiskostenvergoeding
 • Je hebt recht op 25 vrije dagen per jaar
 • Vrije indeling van je werkdagen qua tijd
 • Gemotiveerde collega's die veel kennis onderling delen
 • Interne opleiding tot tafeltennis kampioen
   

Reageren?

Stuur je motivatie en je CV naar lars@maatwerkonline.nl t.v.v. Vacature Online Marketeer. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 

Maak kennis met het team van Maatwerk Online

Bekijk het team