Maatwerk Online
Home > Over-ons > Werken-bij-maatwerk-online

Werken bij Maatwerk Online

Bij Maatwerk Online staan op dit moment de volgende vacatures open:

Vacature SEA/PPC Consultant

Als SEA/PPC Consultant ligt je focus op het beter genereren van meer klanten uit het internet. De wondere wereld van social media advertising en/of zoekmachine advertising ken jij als geen ander. Aan de hand van de door jou vooraf bepaalde strategie beheer jij mooie bedrijven waar je snel en persoonlijk mee kunt schakelen. Naast het bepalen van de juiste strategie, het technisch instellen van al het meetwerk rondom de campagnes en natuurlijk een gedegen zoekwoordonderzoek indien nodig, ben jij ook hét klankbord voor de klant op het gebied van online marketing. Zo brainstorm je met jouw klanten of er nog meer mogelijkheden zijn om online gevonden te worden. Misschien kan je collega en SEO Specialist Axel jouw klant nog verder helpen!

Door jouw algehele kennis van online marketing en specialisme op het gebied van SEA/PPC kan je de klant van het juiste advies voorzien. Hét advies dat ervoor gaat zorgen dat de klant meer leads en klanten gaat genereren via het internet!

Hoe ziet je dag bij Maatwerk Online er uit?

Op kantoor duik je gelijk in de campagnes voor je klanten. Hoe lopen die wijzigingen die je in de AdWords Editor gisteren had doorgevoerd? En hoe loopt die nieuwe campagne in Facebook die je via de Power Editor vorige week had geupload? Daarna werk je de mails weg en heb je wat klantcontact. Tussendoor speel je een potje tafeltennis met je collega's of chill je hem even in één van de zitzakken. In de middag ben je bezig met innovatie: welke nieuwe dingen heeft Google gelanceerd? Hoe kunnen we voor die éne klant de cijfers nog beter maken door in Analytics wat zaken anders te bekijken? Voor je het weet is de dag voorbij!

Wat bieden wij?

 • Een vrije omgeving waarin je niet alleen voor klanten werkt maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Als jij als persoon groeit, groeit het bedrijf namelijk mee. Bij de start van je carrière bij Maatwerk Online stellen we dan ook direct een persoonlijk ontwikkelingsplan op.
 • Ruimte tot externe opleidingen/workshops in overleg
 • Reiskostenvergoeding
 • Je hebt recht op 25 vrije dagen per jaar
 • Vrije indeling van je werkdagen qua tijd
 • Gemotiveerde collega's die veel kennis onderling delen
 • Interne opleiding tot tafeltennis kampioen
   

Wat zoeken wij?

 • We zoeken iemand met minimaal 6 maanden ervaring met Google AdWords/Bing Ads/Social advertising. Met de begeleiding die je van ons ontvangt op kantoor, helpen we je snel verder naar een nog hoger niveau!
 • Je hebt verstand van Google AdWords, Bing Ads en social advertising op in ieder geval Facebook & Instagram. Kennis van LinkedIn advertising is een pré.
 • Je bent in het bezit van je Google examens en je Bing examen
 • Je bent in het bezit van je Google Analytics examen of bent van plan dit snel te behalen

 

Reageren?

 

Stuur je motivatie en je CV naar lars@maatwerkonline.nl t.v.v. Vacature Online Marketeer. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 

Vacature SEO Consultant

Als Medior SEO-Specialist ligt je focus op het beter vindbaar maken van onze klanten en websites in eigen beheer. De wondere wereld van de zoekmachines ken jij als geen ander. Aan de hand van de door jou vooraf bepaalde strategie beheer jij mooie bedrijven waar je snel en persoonlijk mee kunt schakelen. Naast het verzamelen van relevante backlinks, het technisch goed instellen van de website en een gedegen zoekwoordenonderzoek, ben jij ook een klankbord voor de klant op het gebied van online marketing. Zo brainstorm je met jouw klanten of er nog meer mogelijkheden zijn om online gevonden te worden. Misschien kan je collega en AdWords Specialist Simeon jouw klant verder helpen om nog meer naamsbekendheid te krijgen via het displaynetwerk van Google? Of is een Social Media-campagne de juiste strategie om de doelgroep van de klant te bereiken?

Door jouw algehele kennis van online marketing en specialisme op het gebied van SEO kan je de klant van het juiste advies voorzien. Hét advies dat ervoor gaat zorgen dat de klant meer leads en klanten gaat genereren via het internet!

Hoe ziet je dag bij Maatwerk Online er uit?

Natuurlijk hou je van koffie of thee, iedereen houdt van koffie of thee en daarom begin jij de ochtend met een bakkie pleur of thee om vervolgens samen met je collega Ruben een potentiële klant te ontvangen. In een brainstorm overtuig je de klant-in-wording van de waardevolle toepassing van SEO. Dat kan je aantonen door resultaten die je bij je andere klanten hebt behaald. Daarnaast bespreek je alle andere mogelijkheden die online marketing met zich meebrengt. Daaruit blijkt dat de klant al een lopende Google AdWords-campagne heeft. Iets waar je direct ook nog wel wat mogelijkheden ziet om te verbeteren: de klant is overtuigd.

Om 11.00 heb je een afspraak met één van de klanten uit jouw portfolio. Om er zeker van te zijn dat je goed voorbereid de meeting in gaat loop je nog even de resultaten door die je in de afgelopen maand hebt bereikt.

De meeting ging goed, de klant is meer dan tevreden met de door jou behaalde resultaten. Ondertussen maakt je collega Simeon nog een goede grap en vraagt Nick wat je wilt lunchen. Je hebt geluk, het is vrijdag en dat kan maar één ding betekenen: er wordt eten besteld. Ga je voor een overheerlijke kapsalon of heb je liever een ‘gezond’ broodje van de Subway? Na de lunch volgt er een tafeltennispotje om vervolgens nog een paar uur door te knallen! Je zorgt dat de laatste maandrapportages vanmiddag nog de deur uitgaan naar de klanten. Rond de klok van 4 uur schuif je aan bij de vrijdagmiddagborrel. Je collega Lars daagt je nog uit voor een Mario Kart duel op de Super Nintendo. Dit is direct een goede test, want Lars is een gedegen tegenstander als het gaat om Mario Kart (we wensen je alvast veel succes). Na de borrel ga je met een voldaan gevoel naar huis toe, op naar de maandag!

Wat bieden wij?

 • Een vrije omgeving waarin je niet alleen voor klanten werkt maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Als jij als persoon groeit, groeit het bedrijf namelijk mee. Bij de start van je carrière bij Maatwerk Online stellen we dan ook direct een persoonlijk ontwikkelingsplan op.
 • Ruimte tot externe opleidingen/workshops in overleg
 • Reiskostenvergoeding
 • Je hebt recht op 25 vrije dagen per jaar
 • Vrije indeling van je werkdagen qua tijd
 • Gemotiveerde collega's die veel kennis onderling delen
 • Interne opleiding tot tafeltennis kampioen
   

Wat zoeken wij?

Je beschikt over natuurlijke interesse voor online marketing. Daarnaast weet je alles over SEO en heb je hier een aantal jaar ervaring mee. Ook ben je dol op uitdagingen en groene cijfers wat betekent dat de posities van de klant in zoekmachines zijn gestegen. Daarbij ben je in staat om een plan op te stellen hoe de klant hoger in Google komt te staan en 'last but not least': je past in een jong team dat over de nodige dosis humor beschikt (vinden we vooral zelf), misschien wel iets te veel houdt van een potje tafeltennis, een Mario Kart duel en een gedegen borrel op de vrijdagmiddag!

 • Je passie is je vakgebied. Je houdt ervan en je volgt de laatste ontwikkelingen
 • Je hebt de drive om altijd de beste resultaten te behalen
 • Je bent altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor de klant
 • SEO kent geen geheimen voor jou
 • Je bent in staat om zelf klanten te bedienen
 • Je hebt een vlotte pen en kan prima (SEO) teksten schrijven
 • Linkbuilding is één van je specialiteiten
 • Kennis van WordPress en andere CMS-systemen is een pré

 

Reageren?

 

Stuur je motivatie en je CV naar ruben@maatwerkonline.nl t.v.v. SEO Vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 

Wat moet je weten over Maatwerk Online?

Maatwerk Online is een jong bedrijf met grote ambities dat zich richt op alles wat met online marketing te maken heeft. Als start-up zijn we nog klein (10 ‘man’ sterk op kantoor), maar hebben een grote ambitie. Hierdoor zijn jouw meegroei kansen erg groot! Naast het ontwikkelen van websites die perfect aansluiten op de wensen van de klant, zorgen we ervoor dat deze website goed vindbaar is en zijn we continu bezig met het optimaliseren van het conversieratio. Daarbij houden we ons actief bezig met advertentiecampagnes zoals het bouwen, beheren en optimaliseren van bijvoorbeeld Google AdWords- en Facebook-campagnes. Bij Maatwerk Online wordt eigen inbreng erg gewaardeerd, evenals een goed humeur en doorzettingsvermogen. En dat allemaal vanuit een mooi kantoor met uitzicht op de skyline van Rotterdam!

Maatwerk Online staat voor:

 • een jong en ambitieus team waar gezelligheid heerst;
 • vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden;
 • een prettige werkplek op een inspirerende locatie in het hart van Rotterdam;
 • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen: er is een persoonlijk leerbudget voor je aanwezig;
 • samenwerken met andere collega's van alle specialismen zodat je jouw kennis kan verbreden;
 • een luisterend oor van Google Home inclusief inspraak in de Spotify playlist;
 • intern opleidingstraject tot tafeltenniskampioen;
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • flexibel werken, zowel qua tijd als qua locatie.

Maak kennis met het team van Maatwerk Online

Bekijk het team