Maatwerk Online
Home > Over-ons > Certificeringen

Waar we trots op zijn: onze certificeringen

Maatwerk Online haalt altijd het beste voor klanten naar boven. Dat resulteert ook in diverse certificeringen voor ons online marketing bureau. En daar zijn we apetrots op!

Google Premier Partner

Als online marketing bureau is dit toch wel het hoogst haalbare: bekroond worden tot Google Premier Partner. Als Google Premier Partner moet je voldoen aan een aantal eisen. Strenge diploma's halen, kwaliteitscampagnes in Google AdWords bouwen en onderhouden en een minimaal advertentiebudget bij Google gebruiken. Als Google Partner scoort Maatwerk Online bovendien bovengemiddeld op de 'Prestatie-index' van Google.

Google AdWords Qualified Individual

Alle medewerkers van Maatwerk Online zijn Google AdWords Qualified. Bij Google kan je diverse diploma's behalen. Voor deze diploma’s is kennis van Google AdWords én ervaring met het programma vereist. Om kwaliteit voor klanten te garanderen, moet je jezelf om het jaar opnieuw bij Google bewijzen. Sinds 2012 zijn de medewerkers van Maatwerk Online aanhoudend AdWords Qualified. Daarom kunnen we je AdWords campagnes van topniveau aanbieden.

Google Analytics Qualified Individual

Iedere medewerker van Maatwerk Online is ook verplicht om het diploma voor Google Analytics te halen. Hiermee zijn we aantoonbaar in staat om Google Analytics op de juiste manier te implementeren, analyseren en te begrijpen. Google Analytics maakt het mogelijk om alle websitestatistieken bij te houden en op basis daarvan beslissingen te nemen. Zodat we je website of webshop nog beter laten renderen.

Bing Ads Accredited Professional

Zoekmachine adverteren is interessant voor ieder bedrijf en is meer dan alleen adverteren in Google. Ook het adverteren op zoekmachines zoals Bing en Yahoo biedt kansen. De medewerkers van Maatwerk Online zijn Bing Ads Accredited. Hieruit blijkt dat we in staat zijn om op de juiste manier een advertentiecampagne in Bing te onderhouden.

Online Persuasion Qualified Individual

Het ultieme geheim achter online succes ligt verborgen in de werking van het brein. Als je weet hoe het brein reageert op een tekst, afbeelding, productpresentatie of prijs, dan weet je hoe consumenten benaderd moeten worden om koopgedrag te stimuleren. Tijdens de online training ‘Master Online Overtuigen' heeft Lars Maat geleerd hoe het brein beslissingen neemt en hoe deze kennis ingezet kan worden op websites en webshops. Tijdens een pittig examen heeft Lars Maat zijn kennis en inzichten bewezen op het gebied van online persausion.

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op!