Online marketing bureau Den Haag

Online marketing is een vak wat je niet zomaar uit gaat voeren. Hier heb je de juiste kennis, ervaring en tijd voor nodig. Bij veel ondernemingen en ondernemers ontbreekt het minimaal aan één van deze zaken. Als online marketing bureau zijn wij actief in Den Haag, maar eigenlijk in heel Nederland. Wij leggen je graag uit wat wij precies voor jouw online business kunnen betekenen, hoe we samen online waarde creëren en welke ervaring wij hebben in de online marketing wereld.

Direct afspreken!

01

Online kansen grijpen

Zoals je ongetwijfeld weet is iedereen tegenwoordig online. We dragen allemaal een smartphone bij ons, , hebben zowel thuis als op werk met onze laptops toegang tot het internet en gebruiken dit voor veel aspecten van ons leven in ons voordeel. Waar veel mensen komen ontstaan kansen voor marketing. Dit geldt logischerwijs ook voor de online omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan sociale media zoals Facebook, de zoekmachine van Google of websites die veel worden bezocht. Een online marketing bureau kent dit speelveld en weet hoe specifieke doelgroepen hierbinnen bereikt kunnen worden. Met verschillende disciplines, technieken en technologieën zorgt ook Maatwerk Online als online marketing bureau in Den Haag ervoor dat organisaties op de juiste manier in contact komen met hun doelgroep.

Neem contact op!

02

Hoe wij werken als online marketing bureau Den Haag

Hoewel de concrete aanpak van allerlei verschillende factoren afhankelijk is, kunnen we onze manier van werken globaal indelen in drie fasen. Hieronder hebben we die voor jou beschreven.

1 De doelstellingen die je hebt

Allereerst willen we graag weten wat jouw doelstellingen zijn en hoe je hier op dit moment aan werkt. Vanuit hier zullen wij uitzoeken wat de mogelijkheden voor jouw business zijn! Uiteindelijk komen wij samen tot online doelstellingen.

2 Het in kaart brengen van de klantreis

Vervolgens brengen we de klantreis, of customer journey, van jouw doelgroep in kaart. Waarom kopen zij jouw producten, of juist niet? Waar bevindt jouw doelgroep zich? Wat hebben zij nodig? Welke kennis ligt er al bij jullie op dit vlak? Welke kanalen zetten we in per klantreis? Al deze informatie gebruiken we om een goede aanpak op maat te kunnen maken.

3 Campagnes bouwen en optimaliseren

Vervolgens gaan we aan de slag met het bouwen van de campagne. Alle opgedane kennis zetten we in om zo goed mogelijk op jouw doelgroep in te spelen en zo naar de doelstellingen toe te werken. Gaandeweg worden de campagnes continu geoptimaliseerd en aangepast, want de behoeften van een doelgroep blijven nooit volledig hetzelfde. Deze optimalisaties zorgen ervoor dat de campagne zo effectief mogelijk wordt.

03

Online marketing kanalen

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat zo’n campagne inhoudt. Opnieuw is hier geen kant en klaar antwoord op te geven, omdat dit behoorlijk uiteen kan lopen. Maatwerk Online heeft alle relevante online marketing diensten onder één dak en vormt zo één van de meest complete online marketing bureaus actief in Den Haag. Hieronder hebben we onze hoofddiensten op een rijtje gezet, om je een idee te geven van de mogelijke invullingen voor campagnes en strategieën. Doordat we samen al hebben bekeken welke kanalen een echte bijdrage gaan leveren, weten we precies hoe we van start moeten gaan.

  • SEA

Ofwel Search Engine Advertising. SEA draait om het vertonen van advertenties in de zoekresultaten van met name Google, maar andere zoekmachines zoals Bing. Wanneer iemand op een specifiek onderwerp zoekt is er al een intentie te herkennen. Zo verschijn je alleen in beeld bij jouw doelgroep.

  • SEO

Met SEO, kort voor Search Engine Optimization, draait het juist om de gratis zoekresultaten van Google. Door een webpagina voor een zoekwoord te optimaliseren kom je eerder voor in de zoekresultaten voor dat specifieke zoekwoord. Zo spring je meer in het oog bij jouw doelgroep.

  • Social

Men maakt veelvuldig gebruik van social media. Op platformen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en zelfs Pinterest zijn daarom advertentieomgevingen van waaruit campagnes gebouwd kunnen worden om specifieke doelgroepen te bereiken. Onze social media advertising experts kunnen je hier alles over vertellen.

  • CRO

Deze afkorting staat voor Conversion Rate Optimization. Hiermee halen we meer conversies uit hetzelfde aantal websitebezoekers, door telkens potentiële verbeteringen op jouw website te testen. Stukje bij beetje gaat de website dan steeds beter bij jouw doelgroep passen, waardoor zij zich bijvoorbeeld structureel vaker inschrijven op je cursus of een aankoop doen.

  • Webdevelopment

Voor een nieuwe website ben je ook aan het juiste adres bij Maatwerk Online! Ons webdevelopment team bouwt niet alleen mooie websites, maar zorgt er ook voor dat deze gericht zijn op het behalen van conversies. Veel meer dan alleen een online visitekaartje dus.

  • E-mailmarketing

Deze vorm van online marketing vormt voor veel bedrijven nog altijd een belangrijke schakel in de marketingstrategie. De waarde van e-mailmarketing is al vele malen bewezen en ook bij Maatwerk Online houden we ons hier dan ook graag mee bezig.

04

Hét online marketing bureau actief in Den Haag

Wil je graag aan de slag met jouw online marketing strategie in Den Haag of in heel Nederland? Wij gaan graag met jou in gesprek als online marketing bureau actief in Den Haag. Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze manier van werken en wat dit voor jou kan toevoegen!