CRO Analyse: Expert Review

ACHTERHAAL DE KANSEN VAN DE WEBSITE

Heb je het idee dat er meer te halen valt uit je website? Wil je weten wat deze kansen zijn? Bij het uitvoeren van een conversie optimalisatie analyse worden de mogelijke verbeterpunten van de website achterhaald. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk data, zodat de bevindingen ook gegrond zijn.We lopen de gehele website na en rapporteren onze belangrijkste bevindingen. Hierbij raadplegen wij bruikbare databronnen en nemen we ook de gebruikersvriendelijkheid (UX) van de website onder de loep. Wanneer wij bevinden dat ergens meer onderzoek naar verricht dient te worden, dan nemen wij dit op in het rapport. Uiteindelijk leveren wij een uitgebreid rapport dat als sturend gehanteerd kan worden. Het ideale uitgangspunt voor toekomstige optimalisaties.

  • Kom te weten waar de kansen liggen voor jouw website
  • Datagedreven rapport als uitgangspunt voor optimalisaties
Contact opnemenVerder lezen

Wat staat opgenomen in de CRO Analyse?

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk dat we kortsluiten waar jullie op sturen en waarvoor uiteindelijk geoptimaliseerd gaat worden. Dit geeft ons een rode draad voor de analyse.

Binnen het rapport houden we rekening met de klantreis en de verschillende elementen op de website die hierbij gebruikt worden. Missen we bepaalde functionaliteiten die concurrenten wel hanteren? Zijn dit elementen die essentieel zijn of ‘leuk om te hebben’? De algemene indruk wordt opgenomen, waarbij we ook ingaan op de details. The devil is in the details!

De magie van Maatwerk Online

Bij Maatwerk Online gaan we als CRO-specialisten verder dan de basis. Met de kennis van onze specialisten op het gebied van consumentenpsychologie, gebruikersvriendelijkheid (UX) en data wordt de website vanuit een solide fundering doorgaand verbeterd. Hiervoor zetten wij verschillende databronnen in voor een zo datagedreven mogelijk aanvalsplan. Het is belangrijk om met een doordacht plan te werken aan het verbeteren van de website.

Kennis van zaken

Onze specialisten brengen kennis en ervaring in met consumentenpsychologie, UX en data.

We gaan voor impact

Op maat gemaakte landingspagina’s die echt impact hebben op de bedrijfsdoelstellingen.

Focus op de klant

Bezoekers zijn mensen met wensen en behoeftes. Dit zullen wij nooit uit het oog verliezen.

Heb je een vraag over het uitvoeren van een CRO Analyse?

Mark beantwoordt graag je vragen!

Telefoon: 010 30 30 222

Mark Heij

CRO Specialist