We staan in de top 250 snelst groeiende bedrijven!

Wat hebben we geweldig nieuws! We zijn trots om te delen dat we dit jaar weer opgenomen zijn in de lijst van 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wat is het tof om erkend te worden door het Erasmus Centre for Entrepreneurs. En je leest het goed, dit jaar zijn we weer opgenomen. In 2022 hebben we ook de lijst behaald wat een grote drijfveer was voor onze prestaties.

Wat houdt de top 250 in?

De top 250 is een jaarlijks onderzoek van het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Deze lijst wordt opgesteld vanuit onderzoek en analyses. Hierbij wordt er gekeken naar omzet, personeel en klanten van duizenden bedrijven. Groeiende bedrijven spelen een grote rol in de economie, het zorgt voor banen maar ook voor innovatie en veranderingen. De top 250 is volgens de Erasmus Centre for Entrepreneurship de motor achter de economie.

Ze zetten de nieuwe standaard voor bedrijven die eenzelfde groeistreven willen. Binnen de lijst is duurzaamheid ook een groot aspect. Alle bedrijven op de lijst nemen duurzaamheid mee in hun werk. Alle Top 250 zijn snelgroeiende bedrijven, maar niet alle snelgroeiende bedrijven staan in de Top 250. In Nederland is elk bedrijf met meer dan 10 FTE’s een snelgroeiend bedrijven, dit is 8% van alle bedrijven wat resulteerde in 2805 snelgroeiende bedrijven. De Top 250 snelst groeiende bedrijven is een lijst binnen die 8%.

Duurzaamheid

In de Top 250 bedrijven van 2024 zijn veel bedrijven met duurzaamheid. Sommige bedrijven noemen ook doelen van de Verenigde Naties in hun missie en visie. Klimaatactie, eerlijk werk en economische groei zijn de belangrijkste prioriteiten.

top 250 afbeelding

Maatwerk Online speelt ook in op duurzaamheid. We letten op onze uitstoot van onze websites. Daarnaast organiseren we elk jaar twee vrijwilligersmiddagen.

Wat is het dus een eer om op deze lijst te staan. Het bevestigt dat we op een goede koers zitten met ons werk en dat dit ook erkend worden.

Het is altijd fijn als je werk beloond wordt. Net als in 2022 hebben we met veel samenwerking dit mogen bereiken. Hierbij zetten we nieuwe standaarden en doelen zodat we altijd up-to-date zijn.

Dankzij onze Maatjes en klanten

Natuurlijk was deze prestatie niet mogelijk zonder onze Maatjes. Wat heeft heel het team veel ingezet om dit te behalen, dankzij de passie en inzet van onze Maatjes hebben we dit mogen bereiken. Iedereen op zijn eigen manier en met zijn eigen specialiteiten. Wat zijn we dankbaar hiervoor. Niet alleen voor de plek op de lijst, maar ook voor de persoonlijke groei die iedereen door mocht gaan laatste jaren, lekker bezig!

Ook willen we onze klanten bedanken. Zonder hun was dit natuurlijk niet mogelijk. Met hun vertrouwen en samenwerking hebben we mooie doelen mogen behalen, dit wordt op veel manieren beloond, één daarvan deze fantastische plek op de lijst!

De toekomst

Naast het feit dat we natuurlijk super trots zijn, richten we ons ook weer op de toekomst. Met veel leuke projecten en doelen gaan we door met wat we deden. Met onze plek op de lijst hebben we natuurlijk een mooi streven voor volgende jaren. We zijn gemotiveerd en kijken uit naar nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf en sector.

Nogmaals grote dank aan iedereen die een bijdrage heeft bij deze prestatie. We kijken uit naar nieuwe groei en succes in de toekomst.