Officieel Persbericht: OnlineMarketing.nl en Maatwerk Online fuseren

Auteur Ruben de Vries

Twee Rotterdamse online marketingbureaus bundelen krachten onder de naam Maatwerk Online

Het online advertisement bureau Maatwerk Online en het online marketingbureau OnlineMarketing.nl hebben de handen ineengeslagen. De twee in Rotterdam gesitueerde bedrijven werken sinds 1 januari samen onder de naam Maatwerk Online. OnlineMarketing.nl specialiseert zich al sinds jaar en dag in webdevelopment en SEO, Maatwerk Online in online advertising. “De verschillende specialismen van de twee bedrijven vullen elkaar perfect aan en daardoor kunnen we nog betere resultaten leveren aan onze klanten”, aldus Ruben de Vries (26), medeoprichter en SEO specialist van OnlineMarketing.nl.

Fusie

In het afgelopen boekjaar groeide de beide bedrijven ten opzichte van het jaar daarvoor met meer dan 100% omzet. Waarom fuseren zou je zeggen? Dit doen de jonge ondernemers, omdat de twee bedrijven elkaar perfect aanvullen met hun beide expertises. Op die manier kan de klant nog beter worden bediend. Online Advertising werkt namelijk nu eenmaal beter met een goed converterende website. Ook is een goede positie in de ‘gratis’ zoekresultaten van Google een wens van ieder bedrijf. Om die reden werkten Maatwerk Online en OnlineMarketing.nl al enkele jaren geregeld samen. Fuseren is dan ook een logische vervolgstap. ‘’Het doel van Maatwerk Online was altijd al ‘meer klanten halen uit het internet’. Dat we vanaf 1 januari ook webdevelopment en SEO-expertise aan kunnen bieden, gaat er alleen maar voor zorgen dat we nu nog meer kunnen betekenen voor onze klanten. Ik heb er zin in!’’ vertelt Lars Maat (30), oprichter van Maatwerk Online, enthousiast.

Maatwerk

Zoals de naam al zegt: Maatwerk Online biedt enkel op maat gemaakt websites en online campagnes aan. Op die manier worden online de beste resultaten behaald. Dankzij de fusie kan het bedrijf nu de totale op maat gemaakte online marketingstrategie uit handen nemen van de klant.  “Voor klanten verandert er weinig. Zoals ze van ons, maar ook van onze fusiepartner gewend zijn, staat persoonlijk contact, transparantie en eigenwijsheid centraal. Klanten gaan alleen merken dat we ineens nóg meer expertise in huis hebben. Op die manier kunnen we hen nog beter helpen om meer klanten te halen uit het internet,’’ aldus Nick Heurter (25), medeoprichter van OnlineMarketing.nl.

Algemeen

Het online advertisement bureau Maatwerk Online, in 2013 door Lars Maat opgericht, heeft zich in 5 jaar tijd gespecialiseerd in online advertising, waaronder het beheer van Google AdWords en het bouwen van Social Advertising campagnes. Maatwerk Online gaat enkel voor de beste kwaliteit. Dit wordt onderstreept door de Google Premier Partner status van het bedrijf en resulteerde vorig jaar in het winnen van een Dutch Search Award 2017, een in de onlinewereld zeer gerenommeerde prijs.

Net als Maatwerk Online biedt ook OnlineMarketing.nl sinds het prille begin in 2015 enkel maatwerk aan. Het succesvolle online marketing bedrijf is opgericht door Nick Heurter en Ruben de Vries die dit avontuur in het Ondernemershuis in Capelle aan den IJssel begonnen. In 2017 verhuisden zij naar Het Industriegebouw. Een bedrijfsverzamelgebouw in het centrum van Rotterdam dat vele succesvolle jonge ondernemers huisvest. En daar hoort het gefuseerde Maatwerk Online zeker tussen. Het bedrijf van de drie jonge online specialisten – samen met hun 6 collega’s – blijft gevestigd in dit prachtige wederopbouwicoon van de Maasstad.

Deel dit artikel
Kopieer naar clipboard
Kopieer deze URL