Maatwerk Online wéér in de toonaangevende Emerce100!

Auteur Maatwerk Online

In de 16e editie van de Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce magazine, hebben wij opnieuw een mooie plek veroverd! Met maar liefst 4,5 ster staan we, net als vorig jaar, prominent in de top 10 beste digital full service agencies klein. Deze vermelding betekent dat we bij de top 100 beste bedrijven van Nederland in e-business horen en daar zijn we natuurlijk super trots op! 

De Emerce100

Beslissers uit de online industrie beoordelen jaarlijks de prestaties van dienstenleveranciers in verschillende sectoren. Denk aan bureaus, e-business services, media & advertising, software en venture. Motivaction voert het onderzoek uit en zo ontstaat er uiteindelijk een representatieve indeling van de verschillende bureaus in Nederland, die je terug kunt vinden in het fysieke én digitale magazine.  

Maatwerk Online in de lift

Ons bureau blijft groeien, awards winnen en mooie resultaten behalen voor onze klanten. Eind 2017 bestond Maatwerk Online uit 2 personen en een freelancer, vorig jaar waren we al met 20 en inmiddels gaan we alweer richting de 30 Maatjes! Wil je ons helpen om online resultaten te halen voor klanten en samen met de Maatjes nóg harder doorgroeien? Bekijk dan eens onze vacatures

Deel dit artikel
Kopieer naar clipboard
Kopieer deze URL