Het succesverhaal van Leeuwerikhoeve

Auteur Ruben de Vries

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve uit Burgum (Friesland) is genomineerd voor ‘Beste sauna van Nederland van het jaar 2013.’ Om dit te kunnen winnen zijn er veel stemmen nodig van bezoekers/fans van Leeuwerikhoeve. Daarom is besloten om een Facebook App te ontwikkelen waar men direct kan stemmen. En dat pakte fantastisch uit!

Wat is er gedaan?

Maatwerk Online heeft in samenspraak met Leeuwerikhoeve een Facebook App ontwikkeld waar mensen direct hun stem kunnen achterlaten. In ruil daarvoor geeft Leeuwerikhoeve één van de stemmers een Hamam Deluxe Sauna Arrangement t.w.v. € 139 weg. Iedereen die zijn of haar stem heeft uitgebracht via de App, wordt gevraagd om dit te delen met hun vrienden. Zodoende hoopten we een grote buzz te krijgen rondom Leeuwerikhoeve.

De resultaten

Nadat de App online is gegaan waren er al binnen 1 dag meer dan 100 stemmers voor de Leeuwerikhoeve! Wat feiten op een rij:

  • De App is door 585 mensen ingevuld
  • De App heeft 20.741 mensen bereikt via Facebook
  • Er zijn 468 fans bijgekomen

Dit ook ervaren?

Wil jij ook een eigen Facebook App hebben waarmee je extra klanten of fans genereert? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor de mogelijkheden.

Deel dit artikel
Kopieer naar clipboard
Kopieer deze URL