Wij zijn trots! We staan wéér in de Emerce100

- Maatwerk Online - 2 mei 2022

In dit artikel

We zijn trots bij Maatwerk Online. Het is namelijk gelukt om een vervolg te geven aan onze mooie noteringen in de Emerce100 van de afgelopen jaren. Wat heet: met maar liefst 6 van de 7 sterren en een (gedeelde) tweede plek in de categorie “beste digital agency fullservice klein” is het alle reden voor feest. 

Deze prestatie betekent dat we ook dit jaar weer bij de top 100 beste e-business bedrijven van Nederland horen. Trots dus, op alle Maatjes die dit mogelijk hebben gemaakt. En ook op het vertrouwen dat onze klanten al jarenlang in ons stellen. 

Wat is de Emerce100? 

De Emerce100 is een onderzoek naar de prestaties van dienstenleveranciers in verschillende sectoren. Denk aan bureaus, e-business services, media & advertising, software en venture. Deze leveranciers worden binnen de Emerce100 jaarlijks beoordeeld en gerangschikt door experts uit de online industrie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau Motivaction. Zo ontstaat er een representatieve indeling van de verschillende online marketing bureaus in Nederland. De emerce100 is terug te vinden in het fysieke en digitale magazine van Emerce 

Doen wij het met jou nóg beter? 

Je snapt dus wel dat we trots zijn op onze Maatjes (collega’s) en onze klanten. Dat zijn we al jaren, want Maatwerk Online blijft groeien, resultaten boeken en awards winnen. Daar zijn we zeker nog niet klaar mee en dus smaakt dit mooie resultaat alleen maar naar meer voor de Emerce100 van volgend jaar. 

Daarom zijn we altijd op zoek naar online marketing toppers. Dus ben jij een expert op het gebied van online marketing en wil jij graag als Maatje meewerken aan de Emerce100 notering van volgend jaar? Bekijk dan snel onze vacatures. 

Of ben jij juist dat bedrijf dat ons weet uit te dagen het beste in onszelf naar boven te halen? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe wij samen verder kunnen groeien in het jaar dat voor ons ligt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Maatwerk Online

Gelezen

26 keer

Deel

Onmisbare e-commerce automations en waarom


- 19 april 2022
Gelezen 23 keer
Mandy Nijhof Contentspecialist

Maatwerk Online één van de snelst groeiende bedrijven van Europa volgens de Financial Times!


- 1 maart 2022
Gelezen 58 keer
Maatwerk Online

Jouw website is slecht voor het klimaat


- 31 januari 2022 - Laatste update op 23 februari 2022
Gelezen 168 keer
Mark Heij Project Manager