MAATWERK ONLINE SLEEPT 2 NOMINATIES IN DE WACHT BIJ DE DUTCH SEARCH AWARDS

- Lars Maat - 30 oktober 2017

In dit artikel

De Dutch Search Awards worden jaarlijks uitgereikt aan online marketingbureau’s die iets unieks hebben laten zien met hun (search)campagnes. Op de website van de Dutch Search Awards, omschrijft de organisatie het evenement zelf als:

Een primeur in Nederland op het gebied van erkenning en waardering in het search-landschap. Excellentie in de Nederlandse search marketing wordt in de spotlights gezet; voor search agencies en professionals is dit dé kans om hun beste werkzaamheden en oplossingen te laten zien.

We zijn dan ook enorm trots dat we kunnen melden dat we zijn genomineerd voor maar liefst 2 awards!

Beste campagne – winnaar wordt bepaald door een vakjury

Voor onze klant Healthclub NU hebben we een uitgebreide campagne opgezet die tot hele mooie resultaten heeft geleid op het gebied van aantal conversies, kosten per conversie en conversiepercentage. Deze campagne is door de vakjury (bestaande uit 37 man) genomineerd in de categorie ‘Beste campagne’. Op 23 november horen we of we de prijs hebben.

Beste agency small – winnaar wordt bepaald door jou!

Daarnaast zijn we genomineerd in de categorie ‘Beste agency small’. En om deze prijs te winnen, hebben we stemmen nodig. Je kunt op Maatwerk Online stemmen in de categorie ‘Beste agency small‘. Stemmen kan tot 6 november. Vergeet je niet om de bevestiginsmail te verifiëren?

We zijn enorm trots dat we überhaupt genomineerd zijn. Op naar de awarduitreiking op 23 november!

Dutch Search Awards

Lars Maat Online Marketeer & Shopping Techneut

Gelezen

250 keer

Deel

Laat een reactie achter