Maatwerk Online
Home > Blog > Alles-wat-jij-moet-weten-over-facebook-adverteren

Alles wat jij moet weten over Facebook adverteren Download als pdf

Facebook adverteren is hot. Al is het maar vanwege het feit dat het organische bereik van vele bedrijfspagina’s minimaal is. En Facebook je dus het gevoel geeft dat je eigenlijk wel moet adverteren om goed in beeld te blijven bij je (potentiële) fans. Er zijn vele verschillende soorten van advertenties. Hierbij een overzicht.

Waar kun je de advertenties tegenkomen?

In feite op 5 plekken. Waarvan er 3 heel bekend zullen zijn voor je: op je mobiel in het nieuwsoverzicht, op de desktop in het nieuwsoverzicht of op je desktop aan de rechterkant. De andere twee zijn de homepage van Facebook en de pagina die je te zien krijgt nadat je bent uitgelogd op Facebook.

Welke typen advertenties zijn er?

Er zijn diverse soorten advertenties. Hieronder zie je alle mogelijke varianten inclusief waar je ze kan tegenkomen. Dit is de meest recente versie (juni 2014) van de product guide van Facebook zelf.

Facebook: Ads Product Guide (Juni 2014) by Facebook Marketing bei Hutter Consult GmbH - hutter-consult.com

 

Zelf Facebook adverteren proberen?

Wil je kennis maken met Facebook advertenties? Of bijvoorbeeld met Facebook Remarketing? Maatwerk Online helpt je. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact op voor meer informatie.

{formulier-4}

Door: Lars Maat

 

STEL JE VRAAG OVER DIT BLOGARTIKEL:

GESCHREVEN DOOR Lars Maat