Erkenning voor ons harde werk

Welkom bij onze digitale prijzenkast. Hier vind je de prijzen die we dankzij ons werk in ontvangst mochten nemen. Daar zijn we super blij mee, maar we stoppen niet totdat deze echt uit zijn voegen barst! Maar dat is nog niet alles – we laten hier ook al onze andere toffe impactvolle cases zien die wij voor onze klanten hebben uitgevoerd. Dus neem gerust een kijkje en ontdek hoe we onze expertise en creativiteit hebben ingezet om geweldige resultaten te behalen voor onze klanten.

Cases waarmee wij awards hebben gewonnen.

{“post_type”:”case”,”post_status”:”publish”,”posts_per_page”:”4″,”paged”:1,”orderby”:”name”,”order”:”ASC”,”post__in”:false}
{"post_type":"award","post_status":"publish","posts_per_page":"15","paged":1,"orderby":"date","order":"ASC","post__in":[1460,11391,1466,4392,4394]}
download

Dutch Search Awards 

Zonder meer de belangrijkste award voor ons vakgebied in Nederland. We zijn er ontzettend trots op dat we deze opnieuw hebben gewonnen.

fonk logo

FONK Top 100 

We zijn opgenomen in de FONK Top 100 notering van beste online marketing bureaus!

Ontwerp zonder titel 20

Emerce100

Apetrots zijn we op onze mooie plaatsing in de Emerce100.

TLM Grow Your Email Subscriber List Blog Graphics

DotCOMM awards

We hebben deze mooie award in allerlei categorieën mogen winnen.

ESA New Logo Lockup

European Search Awards 

Zonder meer de belangrijkste award voor ons vakgebied in Nederland. We zijn er ontzettend trots op dat we deze opnieuw hebben gewonnen.